Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Операцията Контрол на мозъка
Кодираното регулиране на психиката
Документация "Строго секретно"

В природата съществува естествен вълнов канал между йоносферата и Земята, който може да бъде използван за разпространението на нискочестотни сигнали в атмосферата и фокусирането им върху определени райони на планетата. Ултразвукът или нискочестотният звук в съчетание с алфаритмите на мозъка, не се усещат от човека, но могат да го въведат в апатия и сънливост.

Такава обезоръжена личност може много по-лесно да се управлява чрез класическите средства за внушение. С помощта на техника за вълново въздействие става отслабване на духовната активност, на неврологическите и физиологически функции на човека и той още по-лесно се поддава на внушение.

Днес САЩ разполагат с генератор на нискочестотни колебания и с генератори за насочвано електромагнитно излъчване, които могат да предизвикат появата на радиозвук в главата на обекта.

Опитите в Северна Ирландия показаха, че с помощта на ултразвукови честоти може да се разпръсне тълпа или да се деморализира цяла армия. Когато тези две честоти се смесват в човешкото ухо те стават непоносими. Войниците изпитват непреодолимо желание да побягнат. С помощта на електрониката може да се активират центровете на страха, яростта, удоволствието и щастието, да се бие по болните точки на човешкото съзнание.

Регулация на психиката или словесно внушение могат да се кодират във всеки носител на звукова информация - музика, реч, шум.

Мозъкът незабелязано приема внушението и оказва коригиращо въздействие на подсъзнателно равнище.

Психокорекци ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 232, Sept. 2014
Опасното микровълново зомбиране
Думата "нзумбе" е от Западна Африка и означава "мъртъв човешки дух". Какво прави живия човек зомби? Отговорът е "повреда...
    Истината за ПСИ-оръжието
Защо да се убива врага, щом като може волята му да бъде пречупена и да бъде превърнат в зомби, подчиняващ се на чужди за...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com