Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Генезисът на човечеството
Извънземните с удължените глави
Документация "Строго секретно"

В провинцията Пиюра бяха открити няколко пирамиди и една голяма платформа. Предполага се, че това са руините на легендарния "загубен град" Паитити. Комплексът е дълъг 3 и широк 1,6 км.

Отново се потвърждава, че строителните технологии в древните Перу и Египет са подобни. Освен това лидерите с "удължените глави" са доминирали и в двете цивилизации и са били учители в много области - селското стопанство, керамиката, писането и строителството.

Пещерните хора хиляди години са ловували животни със стрели и копия. И изведнъж тези същества, които са живеели в групи от 15-20, са напуснали своите пещери и са започнали да развиват фермерството, наторяването, напояването. Научили са се да пишат и четат, да строят градове и пирамиди.

В близост до новите открития е могъщата столица на империята на инките Кузко със строителни техники с изключителна точност, същите като в Египет. При нахлуването в района на испанските колонизатори през 1533 г. Пизаро открива ослепителен град с големи каменни постройки и дворци.

Според учените, трите нации или раси преди инките са били Чинчасите, Аймарасите и Хуанкасите. След продължителни изследвания беше доказано, че черепите на Хуанкасите са били удължени, т.е. така наречените долицоцефалични. Ако се вземе предвид, че "инка" са били императорите на Перу, а не племе или нация, "удължените глави" вероятно са покорили останалите два народа и са постигнали единство на цивилизацията. Може да се предполага, че "онези с удължените черепи" са били и ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 232, Sept. 2014
Световен салон
60 процента от руснаците не пестят нищо за тежки времена. 10–те най-често четени книги в Градската библиотека Антверп...
    Марс: доказателства за цивилизация
Долните снимки са от кратера Hale на Марс, разположен в по-големия кратерен басейн Argyre Planitia. Качеството е добро. ...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com