Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
Добрите и лошите новини са успоредни
От колектива

В края на 2014 г. и началото на 2015 г. по традиция ще споделим някои добри и лоши новини.

Добрата новина е, че ни се разминаха прогнозите за групова екзекуция на човечеството от различни "паради на планетата" и смени на полюсите на Земята. Още по-добрата новина е, че в резултат на човешката дейност настъпва застудяване на климата и всеки момент може да дойде нов ледников период и онези, които ще оцелеят ще пасат бели мечки в Слънчев бряг. Но все пак ще са живи.

След добрите ще споделим и някои лоши новини. Първата е, че България и през 2015 г. ще бъде управлявана от бандити и клоуни. Циркът стана национален спорт, когато икономиката е в руини, болниците и училищата – в мизерия, улиците – в убийства, полицията – в организираната престъпност, психопатите – в правителството.

И закономерно, профанизирането и лумпенизирането на обществото стигна своя апогей. Моделите на поведение са да бъдеш прост, мутроиден, с повече сланина от мозъка и от глупав, по-глупав.

Скоро властта на идиотите ще е пълна в страната, в която борчетата станаха бизнесмени, футболистите – интелектуалци, чалгаджийските силиконови проститутки – матрони на целомъдрието. И, разбира се, един пожарникар, който ден и нощ тече по всички кабеларки.

Що се касае до нашите субективни съображения, те се свеждат до прогнозата, че по обективни причини, конюнктурата в България ще продължи да се подобрява, т.е. ще се появяват още по-големи кретени, за да вървим в крак със съвременното прогресивно човечество. А ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 235, Dec. 2014
Никой не искаше войната. Тя беше неизбежна.
След време, ако има останали живи, някой ще напише "Нищо особено не се беше случило. Всичко вървеше нормално. Никой не и...
    1994 – 2014: 21 години "Строго секретно"
Годините за други са замръзнали, но за нас вървят със скорост по-голяма от светлината. Кога беше 1994 г. и кога дойде де...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com