Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Китай
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Ядрената атака срещу Китай
Какъв ще е отговорът на дракона
10.2015

В сряда, 12 август 2015 г., - 23:33:57 ч., и в 23.34:27 ч. започна новият етап на ядрената фаза на Третата световна война в контейнерния терминал на китайския град Тянцзин, който е съперник на Ню Йорк и Хамбург с 15-милионно население. Там избухна най-голямата техногенна катастрофа на съвременността, чиито реални параметри едва ли някога ще бъдат съобщени официално.

Първият взрив прогърмя с еквивалент 3 мегатона, след това последва още по-мощен – 21 мегатона. Нанесени бяха колосални щети на пристанището, околните жилищни и промишлени райони, със стотици жертви. Взривът беше видян и от Космоса. От последвалите взривове на различните химикали и продукти в терминалите, според някои китайски социални мрежи, токсичният газ стигна и до Пекин, който е само на 120 километра.

С една дума катастрофа, вероятно по-голяма и от бедствието във Фукушима през март 2011 г.

Преди това, по времето, а и след взривовете в Тянцзин, се разиграваха и други събития, които бяха част от един и същи сценарий. Защото, както се казва, никога няма случайни случайности. Още повече когато става дума за първата открита ядрена атака на САЩ срещу Китай.

Взривовете станаха в пристанищната зона на Тянцзин, почти в полунощ на 12 август. Английски източници веднага бяха готови с интерпретацията и съобщиха, че те са резултат на запалване на химически вещества в складовете на крупна китайска транспортно-логистична компания. Но това не беше истина.

Първият взрив, и особено вторият с мощност 21 килотона, нанесоха поражения като взривове на атомни бомби, унищожавайки околните здания и изпепелявайки всичко, като американските атомни бомбардировки на Хирошима и Нагазаки преди 70 години.

Съдейки по снимките, унищожени бяха и хиляди леки коли, подготвени за транспорт по море към света. И те бяха изпепелени като леките коли на паркингите в Ню Йорк около Световния търговски център на 11 септември 2001 г. от ядрените взривове, подложени под двете кули.

Странна беше връзката между взривовете в Тянцзин. Най-напред в пристанищната зона беше регистриран пожар, вероятно, за да привлече вниманието и да бъдат насочени камерите и фотоапаратите за заснимане на започващото "шоу". Последва първият взрив със сила 3 килотона, а малко по-късно и вторият – със сила 21 килотона.

Взривът № 1 – по-малкият, стана в западната част на контейнерния порт и това беше взривът от който са снимките с разпръснатите контейнери и кратерът, за който всички мислеха, че е от втория, големият взрив. Но не беше.

Взривът № 2 стана в източната част на контейнерния порт с огромна сила, като остави след себе си друг, воден кратер с площ от 15 декара.

Споменатият начален пожар беше южно от двата взрива, някъде по средата между тях, и беше само огън, който по никакъв начин не можеше да доведе до двата взрива, станали в различни части на порта, на разстояние един от друг 200 метра.

След като прегледахме историческите снимки от подобни ядрени опити на СССР с тактическо ядрено оръжие стигнахме до извода, че второто голямо кратерно езеро е в резултат на подповърхностен взрив на килотонна ядрена бомба, т.е. тактическо ядрено оръжие или така нареченото бинарно оръжие, с обичайния заподозрян САЩ и Израел.

Фрактурите по бреговете на появилия се кратер, изпълнен с вода, доказваха, че става дума за подповърхностен взрив на ядрен заряд.

Унищожените стотици контейнери също доказват ядрен взрив – всички те нямат нито боя, нито цвят, повърхността им е била изгорена от огромната температура, която може да бъда произведена само от ядрено или друго супер оръжие.

Видът и размерът на големия кратер може да се получи когато масивна бомба проникне под повърхността, например тактическо ядрено оръжие (или така наречените "жезли на господа", което е по-малко вероятно). Това не може да стане от химически взрив. Сградата, която се вижда да стърчи на една от снимките, е типичен пример за унищоженията след ядрен взрив.

Бяхме едни от първите в света, които обобщиха началната информация, че това беше ядрена атака срещу Китай. Бяхме едни от първите в света, които през октомври 2001 г., въпреки пълното информационно затъмнение, предположихме, че унищожението на Световния търговски център в Ню Йорк беше с ядрени заряди.

Тъй като става дума за определено тактическо ядрено оръжие, като изключваме Русия, по разбираеми причини остават САЩ. Вероятен извършител може да е и Израел след неговите атаки с тактическо ядрено оръжие в Сирия и Йемен.

Но, ако се вземе предвид голямата картина на онези дни, по-скоро става дума за САЩ и за прословутата Vanguard Group.

Както ставаше в онези дни.

Атаката от 12-ти август се осъществяваше вече глобално, едновременно на няколко фронта.

Започна валутната война и Китай започна да се освобождава от американските ценни книжа.

Почти по същото време в Украйна войските на хунтата активизираха обстрелването на Донецк и Луганск, и започнаха подготовка за мащабна атака.

В същия ден (сряда, 12 август) в Москва, недалеч от Кремъл, стана взривяване на подземен нефтопровод и река Москва беше буквално подпалена. Гъстият черен дим се издигна на 200 метра и много московчани говореха, че става дума за ядрена атака.

На 20 май 2015 г. в САЩ изстреляха отново своята супертайна космическа малка совалка Х-37В. Някои експерти предполагат, че именно от нейния борд са били извършени четири други космически атаки срещу Русия и Китай, в това число огромната експлозия в друго китайско пристанище – Рижао.

Имаше и други странни съвпадения.

Ядрената атака срещу Тянцзин, който е основното търговско пристанище, на китайската търговска експанзия по така наречения нов Морски копринен път към Европа и Тихия океан стана точно на 70-годишнината от американското ядрено престъпление срещу Хирошима и Нагазаки на 6 август и 9 август 1945 г.

12 август е знакова дата.

На 12 август 2000 г. стана трагедията с руската атомна подводница "Курск", която беше потопена от двете американски подводници "Мемфис" и "Толедо".

На 8 август 2008 г. американската марионетка Саакашвили започна войната в Южна Осетия.

По същото време на взривовете в Китай, подобна авария стана в Чехия – в Литвинов се запали нефтопреработващият завод.

Бедствието в Китай стана няколко дни преди 11 септември, т.е. датата на унищожението от американската върхушка на Световния търговски център, прекрасна причина за отвличане на вниманието от истинските извършители начело с Буш и Чейни.

На 3 септември КНР отбеляза 70-годишнината от края на Втората световна война с военен парад.

Няколко дни преди взривовете в Тянцзин на източния бряг на Африка бяха открити "останки" от малайзийския полет МН370, който изчезна по маршрута до Пекин. Вероятно това беше първият етап от сегашната атака срещу Китай.

Във връзка с използването на ядрено оръжие през последните години /става дума именно за ядрено оръжие и именно от САЩ и Израел/ трябваше да си спомня някои неща, да прочета нови неща и да потърся информация от други световни източници, които стигнаха до същия извод. Това беше ядрена атака срещу Китай. Първите коментари на Запад твърдяха, че химически склад се е подпалил и се е взривил. Снимките и клиповете с мобилни телефони на местни жители в Тянцзин показваха колосален взрив и огромно огнено кълбо. След няколко дни и въздушните снимки разкриха мащаба на унищоженията – продължаващият да дими черен кратер, бележещ "зона нула" с апокалиптичен околен пейзаж, изпепелен и изравнен със земята хиляди изпепелени леки коли, готови за износ, изкривени метални корабни контейнери, разхвърляни на всички страни и т.н.

Размерите на унищоженията бяха такива, че това можеше да бъде само много голям взрив.

Общата унищожена площ беше над 20 декара. Жителите в радиус 3 км бяха евакуирани, жертвите бяха около 120, но със сигурност са много повече.

Такава експлозия може да бъде причинена само от тактическо ядрено оръжие, което след 2001 г. се използва все по-често – 11 септември 2001 г., цунами в Суматра, кулите Кобар, земетресението в Таити, Афганистан, Ирак, Донбас, Сирия, Йемен.

Онова, което позволи да бъде разпознат ядрен взрив в Йемен, беше пикселизирането на заснетите видеа с мобилни телефони, тъй като ССD сензора на камерата е атакуван от радиация, която причинява пикселизиране и пикселът става бял. По този начин мобилният телефон може да има и още едно предназначение, като груб, но ефективен детектор на ядрени взривове.

Когато Тянцзин беше взривен първото нещо беше да се търси заснети с мобилни телефони кадри и съответно големи пиксели. Но не се намериха. Вместо това добре се виждаше огромно бяло огнено кълбо, което не приличаше по никакъв начин на обикновен взрив. Самото бяло кълбо подсказваше, че температурата беше над 4000 градуса, което се постига само в ядрен взрив.

По-късно, когато започнаха да се появяват повече снимки за атаката, те вече бяха доказателства за използване на ядрено оръжие, като в атаката срещу Световния търговски център в Ню Йорк на 11 септември 2001 г.

Паркингите, пълни с изпепелени коли. С появата на повече снимки от атаката в Тянцзин веднага правят впечатление снимките на изгорелите коли, приличащи на онези от 11 септември 2001 г. в Ню Йорк. Голямата следа е пепелта и експлодиралите радиатори на колите. Те показват вида на взрива най-добре – стопена гума, стъкла и алуминий, но не и стопена стомана. Това показва, че не е химически огън: температура между 1500 градуса - за топене на алуминий, при по-малко от 3000 градуса се топи стомана. Всичко останало органично се превръща в пепел при температура под 450 градуса.

Взривът имаше плазмено огнено кълбо над 4000 градуса. Само ядрен заряд може да направи това:

  • всички радиатори изчезнаха, показващи взрив на фреона, стъклото е превърнато в прах или е стопено;
  • всички нови бели коли показват следи от екстремни температури, гумите на колите са стопени, но няма експлозии на бензиновите резервоари.

Извод: унищожението на колите беше извършено от неутронна радиация, а не от конвенционални експлозии или от въздушен взрив.

Стопените радиатори и ролята на фреона. Както се вижда от снимката, радиаторът е напълно унищожен и е превърнат в прах. Останала е само стоманената пластина. Алуминият и медта са превърнати в прах и пепел. Всички радиатори са избухнали от разлагането на фреона в метан, деутерин и други газове. Това оформя тезата за взрив на микроядрен заряд с температури, достатъчно високи да стопят всичко, с което влязат в контакт.

Кратерът в "зона нула". Фрактурите около кратера доказват, че това е плитък подземен взрив. Ако е така, тогава най-голямата вероятност е малко ядрено оръжие. Ако не е било ядрен заряд, тогава е било нещо огромно, но не и въздушна бомба. Този тип кратер ще се появи само тогава, когато масивна бомба се взриви няколко десетки сантиметра под повърхността, като тактически ядрен заряд. Това не може да стане от химически взрив. Точка.

Сградата, която се вижда в горния ъгъл на снимката е типичен пример за онова, което остава след ядрен тест – изпепелени и оголени бетонни сгради. С една дума пейзажът след взрива напълно отговаря на ядрен взрив. Даже неопитното око може да определи, че става дума за ядрена експлозия. Теорията за взрива на самозапалили се химикали е за идиоти.

Какъв е видът оръжие.

Един от основните въпроси е методът за неговото доставяне – дали това беше удар с крилата ракета, бомба, укрита в корабен контейнер или доставена от водолази и инсталирана под земята.

Кратерът на взрива подсказва експлозия под повърхността, което изключва варианта с бомба, вкарана в Тянцзин в контейнер. Но това не изключва удар с крилата ракета. Почвата в този район е мека има глинести депозити от близката река. Крилата ракета, врязваща се в меката почва с 800 км/час сигурно ще проникне до известна дълбочина и ще създаде плитка подземна експлозия. Забележете – кратерът е 130 метра широк, а контейнерът е дълъг 12 метра. Това е комплексен кратер. Хоризонталният размер на кратера е равен на 130 метра и отговаря на 1 килотон взрив. Това пък отговаря на въпроса за мощта на заряда – от 3 до 5 килотона. Зоната за сигурност беше определена на 3 км, което отговаря на мерките след малък токсичен заряд – 1 км на 1 килотон. единственият въпрос е дали това беше ураново оръжие или базиращо се на плутония.

Ако евакуационната зона е 3 км може да се предполага, че експлозивът е около 3 килотона. Типична крилата ракета с ядрен заряд като на Израел – Popeye, носи 6 кг плутоний. Ако се използва правилото, че 1 килотон отговаря на 1 кг плутоний – размерът на експлозията отговаря на типичен заряд на крилата ракета.

Едно нещо е сигурно - срещу Китай беше нанесен удар с тактическо ядрено оръжие, най-вероятно с крилата ракета на САЩ /или Израел/. Ръкавиците бяха свалени. Живеем в ядрена ера, в която много държави създават и имат тактическо ядрено оръжие. Срещу Китай започна ядрена война. Какъв ще е отговорът на дракона...


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 245, October 2015
Пред воден Армагедон
Следващите войни на планетата ще бъдат не за нефта, а за водата. Ако тенденцията се запази, до 2030 г. ще настъпи глобал...
    Пореден етап от новата война
Изненадата беше огромна. В навечерието на юбилейната сесия на ООН, посветена на 70-годишнината на организацията, на коят...

 



 

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com