Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
А ти, помогна ли?
От колектива

Вече 26 години всеки месец стотици хиляди читатели в България и в над 150 държави по света, в различни часови пояси, четат "Строго секретно", който се наложи като един от лидерите в европейската и световна класация на най-влиятелните издания и аналитични центрове.

Това е важно, тъй като в съвременния свят информационната война е много по-влиятелна от падащите ракети и излитащите самолети.

Работата с информацията и анализа е най-важният фонт в тази война. Това означава да се изпратят хората в пространството на бъдещето, за да могат да разберат с какво се отличава от пространството на днешния ден, т.е. да екстраполираме в бъдещето онова, което разбираме и знаем днес. Както се оказа, разбираме и знаем доста.

Но "Строго секретно" е уникален и с други неща. Той е единственият вестник в Европа, който се ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 246, Nov. 2015
За причините на преврата
Когато през далечната 1992 г. за първи път публикувах стенограмата на заседанието на Политбюро на ЦК на БКП от 9-ти ноем...
    "Коприненият път" напредва без България
След като провали големите енергийни проекти и след като се изолира напълно от съседите в центъра на Балканския полуостр...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com