Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

РАЗВИГОР BUSINESS CLUB
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Държавата на мафията и лумпена
12.2015

Последните "избори" в България втрещиха целия свят. Такава наглост и простотия не е имало в историята на изборите на всички континенти. Не е имало и такава мафиотска държава.

Измамата беше илюстрирана с крясъците в зала "Армеец" "мафия, убийци, оставка". Крещяха председателите на избирателните комисии, затворени в залата, докато двама-тримата висши бандити натъкмят отново фалшивите резултати, от които, така или иначе, става ясно, че за мафията реално са гласували само 250 000 души. Всичко останало е лъжа и измама.

Досега изборите бяха фалшифицирани, но тези бяха световен рекорд. Хаосът беше създаван преднамерено, защото само в него тази шайка може да върши с чудовищна наглост онова, което се случва. И нищо! Никаква реакция! Скопен народ!

До балотажите да няма официално обявена избирателна активност не е имало даже при изборите на бушмените в Африка! Балотажите – още по-лошо. Пирамида от измами и шашми в най-примитивно издание.

Но се оказа, че и това не е достатъчно. Никъде не е имало избори с толкова недействителни бюлетини. 500 000 бюлетини (15%) бяха обявени за недействителни, защото това е един от инструментите за фалшифициране. С тези 15% може да направиш каквото поискаш - да ги има, да ги няма. Всичко. Огромна лъжа.

И никой не иска касиране на изборите. Защо? Защото съвременна България е единствена държава в света /италианците трици да ядат/ на победилата мафия и на лумпена, които са и основният бенефициент, и паразит от дейността на държавата.

Политическият строй на съвременна България, в това число споменатите престъпни избори, е адекватен на социалния строй. Засега мафията и лумпенът, все още не преобладават числено, но те успяха да докопат държавните механизми и се разпореждат с държавата като с плячка.

Лумпенът е питателната среда на мафията и криминалитета, т.е. лумпенизирането на българското общество е следствие на неговото всестранно криминализиране. Криминализирането на обществото пък е свидетелство за неговото социално деградиране, пропадане в архаичността на тъмните векове, връщане към най-примитивните форми на социални отношения, основаващи се на грабежа, насилието и измамата.

Периодично в тази шайка избухват свади, започват да се ръфат за кокала. Но след това мафиотският инстинкт ги принуждава отново да се обединят. Това е социалната база на сегашния режим, наричан мафия. Това е техният режим.

Криминално-мафиотският рак пусна метастази навсякъде. Той проби и погълна държавата, унищожи обществото. В България днес няма нито една политическа или социална институция, която да не е изнасилена от управляващата мафия.

Мафиотът, охраняван от 30 себеподобни мутри, диво се озърта в необичайния за него исторически интериор – всичко това е за крадене! Заради това отново и отново се връща към властта – за да окраде и онова, което не е успял предишния път.

Една успешна държава, със силна икономика, с мотивирано и красиво общество стана плячка на варварите. Те са като маймуната с граната или с гранатомет в ръка. Няма никакви спирачки. С което не искаме да обидим приматите.

Социалната политическата система на съвременна България е като на слабо развита колониална държава, по-точно на самоколонизирана от мафиотски паразитиращи елементи.

Криминалитетът разлага обществото, извращава целите и принципите на държавността, води до дегенерация на културата. Криминалната стихия като вирус живее вътре във всяко здраво общество. Когато вирусът победи, нещата стават страшни, организмът умира, социалният имунодефицит е опасен, както и биологическият.

Като правило вирусната атака завършва бързо и печално. Обществото умира, заедно с него умират и тези паразити, които го разяждат и живеят от ограничения вътрешен ресурс. Така драмата става държавна трагедия.

На изхода на 90-те години и на входа на ХХІ век получихме държава на мафията и лумпена. България е исторически болна. Този рак трябва да бъде изрязан. Не само мафията, но и системата, в която живеем от 25 години.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 247, Dec. 2015
Нови разкрития за Буда
В интернет изтекоха подробности за реализиране на делото за оперативно наблюдение - ДОН Буда, т.е. Бойко Методиев Борисо...
    Истинските резултати от "изборите"
Истинските резултати от изборите: София – 77%" от имащите право на глас не са гласували за новия кмет. Пловдив – 83% о...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com