Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Войната вече е в Черно море
Интелектуален клуб "Строго секретно"

Както трябваше да се очаква, очертаващото се успешно приключване на войната в Сирия с помощта на Русия и Иран активира САЩ, Израел, Турция и НАТО по другия театър на военното действие на войната – източноевропейският, по цялото протежение от Прибалтика през Украйна до България.

НАТО продължава разширението си на Изток. На срещата му на 3 април Украйна и Грузия ще бъдат още по-силно привлечени към пакта.

Експанзията е заплаха, на която Москва трябва да отговори. Историята учи, че е много подозрително когато от НАТО говорят, че ще отидат някъде, за да направят каквото трябва. Обикновено в крайна сметка излиза, че правят нещо много по-лошо от онова, което са казали, че ще правят.

В случая това е въвличането на Източна Европа, в това число и България, във войната срещу Русия.

Това не е нова студена война. Това е военно изграждане и мобилизиране срещу Русия. Мобилизирането не е подготовка за война, мобилизирането е война.

Очертаващият се пряк въоръжен конфликт между Русия и Турция неизбежно ще включи цялата акватория на Черно море. Ако се вземе предвид, че военните възможности на другите черноморски държави, начело с Румъния и България, са нулеви или веднага ще бъдат нулирани, това означава, че важно ще е черноморското съотношение на силите между Русия и Турция. Какво е то?

От руска страна става дума за Черноморския флот и черноморския морски театър на военните действия, а при усложнения – и за сили от Южния военен окръг на Русия.

В състава на руския черноморс ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 250, March 2016
Страната на мафията
Потвържденията, че България е страната на организираната престъпност и мафията се множат.Според последни проучвания на B...
    Гилотината – на площада
Тази страшна статистика беше потвърдена и от Международното обединение Oxfam в доклада, подготвен за Световния икономиче...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com