Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Досие - актуална тема България
Атомните оръжия "направи си сам"
Минизаряди, които можете да произведете и в гараж
Военен анализ на "Строго секретно"

Получихме лоши новини. Много лоши.

Всъщност това са най-големите новини за август – септември 2016 г.

От началото на годината три транспорта с отработено ядрено гориво в украинските АЕЦ, са тръгнали от Одеса през Черно море до Грузия, от там са минали през Турция в Сирия, и оттам до лагерите на Ислямска държава в Ракка и Мосул, където от тях са били произведени ядрени оръжия в лабораторни условия в местни университети, които имат оборудване за тази цел.

Такова оръжие досега беше използвано няколко пъти в различни места, въпреки че хората не вярват, че така лесно може да бъде произведено ефективно ядрено оръжие от 80% изразходвани ядрени горивни елементи на атомни централи. И това не е така наречената "мръсна бомба".

Информацията беше разпратена от специалисти в САЩ на няколко държави, в това число и Израел и до няколко специални служби, откъдето отговорът е бил, че те вече знаят, че "оръжието е в терена".

От Израел съобщиха, че са предупредили САЩ, че Ислямска държава има ядрено оръжие – три или повече бройки по 1,5 килотона може да са в САЩ в момента. Те обаче не са били засечени от летящите антиядрени екипи, които ловят излъчваните от ядрените оръжия радиоизотопи от реакторните горивни елементи, направени от пелети, които са били преработени и конфигурирани в минибомби в малък камион или в по-тежък вариант, нанасящи поражения с ограничена радиация.

Експлозията винаги може да покаже къде е бил произведен уранът.

Проверките от разстояние за наличието на яд ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 255, Sept. 2016
Ядреният часовник е 12 ч. без 3 минути
Динамиката на събитията е огромна. Светът влетя в нова зона на турболентност – Брекзит в Англия, след който ще последва ...
    Мафията направи България терорист
България е доставяла оръжия за терористите от Ислямска държава и Ал-Кайда в Сирия и Ирак.Това е новото и поредно разкрит...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com