Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact


'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Голямата игра
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Защо кабалата избра Хилъри
Колосалната афера с президентските избори
10.2016

В момента, в който пиша тези редове, все още нищо не е ясно. И не е ясно дали ще стане ясно. Всичко е възможно с така наречения "казус Хилъри Клинтън", който, с нея или без, ще доминира изборите, а именно - дали изборите ще се състоят или ще бъдат отложени;

  • дали Хилъри сама ще се оттегли;
  • дали ще бъде оттеглена;
  • дали тя ще участва или неин двойник;
  • дали въобще Хилъри ще е жива до 8 ноември и т.н.

Така или иначе, каквито и да са вариантите, "казусът Хилъри" ще определя изборите в САЩ и ситуацията след тях...

...В началото ще ви припомня, че в средата на 90-те години, доста изненадващо и за мен, получих от САЩ първите документи и материали за началото на криминалната кариера на Бил и Хилъри.

Документите идваха най-вероятно от един от бившите директори на ЦРУ Уилям Колби /и от неговото близко обкръжение/, който по този начин искаше да им даде гласност по света, за да си гарантира... живота. Битката в тогавашната американска върхушка, особено срещу клана на Буш-старши, навлизаше в жесток, кървав и безмилостен етап. Така е до днес.

Защо тези документи стигнаха лично до мен? Може би, защото американците имаха повече доверие на бившите си противници, отколкото на новите си приятелчета.

Публикувах ги в "Строго секретно" и те тръгнаха по света. Въпреки това Колби беше убит в някакво инсценирано удавяне с лодка.

Убит беше и един от сътрудниците на Бил Клинтън от Арканзас – Винс Фостър /който е имал интимни отношения с Хилъри/, който стана съветник в първия мандат на Клинтън в Белия дом.

Постепенно труповете около Бил и Хилъри Клинтън се множаха, като се започне от Арканзас, където Бил Клинтън беше губернатор и участваше в наркотрафика и прането на пари от аферата Иран – Контрас през летището Мена, като се премине през наркотрафика през северните щати на САЩ и през двата мандата на Бил Клинтън, и се стигне до сегашната надпревара за Белия дом.

Някои журналисти си направиха труда да преброят колко трупа има в гардероба на това направо "убийствено семейство". Преброиха до 50. Труповете продължиха да се множат, докато се стигна до момента, в който самите Хилъри и Бил Клинтън се превърнаха в живи трупове, а заедно с тях и САЩ.

Именно в този момент, след 40-годишна кариера, Хилъри, стигна до върха и влезе в президентски дуел, като представител на демократите или по-точно на американското олигархично задкулисие, наричано още кабала, което от десетилетия последователно и невидимо преследва своите цели.

Тук ще припомня друго, много важно нещо, което други анализатори се правят, че не забелязват. САЩ въобще не са държава. Това е най-големият в историята на човечеството паразитиращ анклав /колония в началото на британската кралица и неин оръжеен плацдарм, и еманципирал се след това Франкенщайн/, криещ се зад фасадата на държава и използващ държавните институции за кражба и бандитизъм – вътрешен и международен.

Схемата е много примитивна и много действена:

1. Паразитите печатат долари чрез една частна банка, наричана Федерална резервна система, и срещу тези хартийки купуват реални активи и труд, вътре и вън от САЩ.

2. Всички дългове от печатането на доларите поемат обаче обикновените американци.

3. На стиковката на обикновените американци и паразитите от десетилетия се провежда бутафорията, наречена президентски избори, т.е. поставянето на някакъв зависим от задкулисието човек, най-добре наркоман, престъпник, болен, хомосексуалист или направо луд, който продължава да взема от споменатата банка кредити от името на 300-те милиона американци.

4. Дълговете могат да се надуват дотогава, докато балоните не изгърмят, като реалните собственици на територията САЩ не рискуват нищо, тъй като притежават всички реални активи, ресурси, производства и т.н.

5. През последните години под лозунга за някакво глобализиране кабалата се опита да наложи долара, т.е. кражбата и бандитизма, на целия свят.

6. В тази схема така нареченият президент е само марионетка. Последният, който искаше да унищожи този механизъм, беше Джон Кенеди, заради което беше публично екзекутиран насред Далъс именно от кабалата. Оттогава всички президенти – Джонсън, Форд, Никсън, Картър, Рейгън, Буш – старши, Клинтън, Буш – младши, Обама, са само статисти на сцената със суфлирани роли.

Така дойде времето на Хилъри Клинтън, на която задкулисието се спря още преди три десетилетия: жена на президента Клинтън, сенатор в Ню Йорк след 11 септември 2001 г., държавен секретар на САЩ по времето на "арабската пролет" в Близкия Изток – тя упорито пълзеше и беше тласкана към върха.

Всички тези години тя се съпровождаше от убийства, измами, финансови злоупотреби, съмнителни фондации... И така постепенно Хилъри стана най-мразеният в историята на САЩ кандидат за президент. Такова нещо не е имало в историята на демократите – да изберат човек, на който никой не вярва, който никой не харесва, който влачи след себе си дълъг криминален списък от убийства като Мисисипи, който обещава да ескалира напрежението на по-високо равнище от студената война, което ще доведе до ядрена война с Русия и Китай.

Разбира се, такова напрежение не е по силите и на най-здравите мъже, да не говорим за една жена. И бушонът и не издържа.

Първите признаци се появиха още през 90-те години, но станаха видими през 2012 г., когато Хилъри падна и получи травма на мозъка. След това последваха все по-сложни неща – инсулт, проблеми с щитовидната жлеза, нарушения в сърдечния ритъм, деменция, паркинсон, алцхаймер...

Повечето болести са свързани с мозъка, където най-вероятно има тромб. Постоянният живот на антикоагуланти води до неочаквани пристъпи от задушаваща кашлица, неконтролирано тресене на главата, патологична подозрителност, загуба на памет, нарушено равновесие, епилепсия...

Това се нарича тромбоза на венозния синус, т.е. на венозната мрежа, по която кръвта се оттича от мозъка. Там има тромб, който води до аутизъм, психопатия, енцефалопатия, заболяване на главния мозък с прогресивно поражение на бялото вещество, артериална хипертония...

Истинско медицинско чудо е, че Хилъри още е жива /или пък вече не е/, както и, че онова, от което боледува я прави чудовище с пръст върху ядреното копче.

Налице е колосална афера, с която управляващият елит на САЩ прокарва в Белия дом "своето чудовище". А там, където влезе, да си лежи на канапето, ще управляват други, както преди.

Тук се появява въпросът защо кабалата не избра друг кандидат или пък късно разбра за болестите на Хилъри. Нищо подобно. Никой не се вълнува дали Хилъри е напълно деградирала и болна умствено. Напротив. Този елит е решил, че няма друг изход освен чрез такъв жив труп да се опита да се спаси, даже ако трябва да използва ядрено оръжие.

Стигна се и до припадъка на Хилъри на траурната церемония на 15-ата годишнина от терористичните събития в Ню Йорк на 11 септември. Разкритията за състоянието й вече никой не може да спре. Появи се и диагнозата за аспираторна пневмония, водеща до смърт при пациентите с паркинсон. Появиха се и нейни двойнички. И пак нищо не е ясно...

Това е ситуацията към края на септември. Оттук нататък всичко е възможно с "казуса Хилъри":

  • да остане в надпреварата;
  • да бъде оттеглена;
  • да участва с двойник;
  • да бъде елиминирана физически и т.н.

Съдбата й се решава не в апартамента на дъщеря й Челси в Ню Йорк, където има оборудван цял медицински комплекс, а на други места, там, където през 60-те години решиха да убият Джон Кенеди и да започнат да налагат за президенти на САЩ личности, които са трансмисията между паразита, т.е. върхушката на САЩ, които са 0,1 процент от населението и 300 милиона американци, които са 99,9 процента от населението, превърнати в зомбита с фантасмагориите за някаква демокрация, конституции, права на човека и т.н.


You have read 1 of your 10 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above. Issue 256, October 2016
В Ханчжоу погребаха Pax Americana
Това, което се очакваше се случи на срещата на "Голямата двадесетица" Г-20 в китайския Ханчжоу - нова ера в международни...
    Ядрената война е в Черно море (2)
Ситуацията в района на Черно море претърпя безпрецедентна промяна.На първо място това е извеждането на тактическото ядре...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2018, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com