Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact


'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Пред голяма война или голям вулкан
10.2016

За огромно съжаление прогнозите ни се сбъдват. Най-мрачните. Въпреки че вътрешно ги отричаме, лудостта си има своя, по-силна логика.

Кризата септември-октомври настъпи по разписание. САЩ се оказаха в ситуация, чийто изход е голяма война или взривяване на голям вулкан.

В навечерието на изборите в САЩ – на 8 ноември, избраницата на глобалистите Хилъри Клинтън не издържа и изгърмя. Сега е 100 на сто фалшива, независимо как ще ни представят този жив труп.

Именно Хилъри след "победата" си в изборите трябваше да започне голямата война. Значи, сега войната ще трябва да почне при Обама, тъй като Доналд Тръмп не е настроен на въоръжен конфликт с Русия и Китай. Но Тръмп няма да може да спре вече започналата война, което означава, че глобалистите ще се опитат да я разпалят преди изборите.

Възможно е заради започналата вече война в САЩ да бъде въведен режим на извънредно положение, изборите да бъдат отложени и президентството на Обама да бъде продължено.

Възможно е и отстраняване от глобалистите на Доналд Тръмп, като неудобен кандидат. Историята знае прецедента с убийството на неудобния Джон Кенеди през ноември 1963 г.

Тръмп води категорично преди изборите за Белия дом не с 57:43, а с 90:10 спрямо Хилъри.

За всеки случай в момента се решава и отдавна подготвяното взривяване на вулкана в Йелоустоун. Това също ще бъде "форс мажор", който ще преформатира света и ще отпише космическия дълг на САЩ, но не по военен, а по "мирен" начин.

Вулканът вече започна да шава. Разшава се и разломът Сан Андреас в Калифорния. И той може да е "мирен начин".

Колкото и да не ни се иска по всичко изглежда, че сме в навечерието на голямата гореща война или на голямото горещо изригване на вулкан.


You have read 1 of your 10 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above. Issue 256, October 2016
Запомнете лятото и есента на 2016 г.
Запомнете добре лятото и есента на 2016 г. Именно през тези няколко месеца се решава въпросът "мир или война" по големия...
    Новата идея на ЕС – повече социализъм
Повече социализъм. Това е новата идея на Еврокомисията за бъдещето на ЕС след британския изход. Идеята няма нищо общо с ...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2018, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com