Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Кой ще излезе от US-зверилника
"Кинг Конг" - Доналд срещу "Годзилата" - Хилъри
11.2016

Наблюдавам висшата политика в САЩ от около 50 години, но не си спомням по-мръсна президентска кампания между двама кандидати – Доналд Тръмп и Хилъри Клинтън – въпреки че на пръв поглед са от една "конюшня".

Ще ви припомня и моите оценки за сегашния президент Барак Обама, които от перспективата на времето, се оказаха доста точни.

Що се касае до сегашните кандидати, за част от американската публика Тръмп беше "сексистка мъжка свиня", а за друга част, Хилъри е "лъжец и убиец", т. е. адвокат.

Тръмп обеща, ако стане президент да я изпрати в затвора, а Хилъри за всеки случай си преведе 1,8 милиарда долара в катарска банка.

На американската публика и досега не е ясно коя от горните формулировки е по-лоша – "мъжка свиня" или "убиец-адвокат".

Моята лична оценка за Хилъри с течение на времето беше потвърдена и в общи линии съвпадаше с горната, но за Тръмп започна да се променя, особено след неговото изказване за битката му срещу политмафията в САЩ и Новия световен ред, въпреки че генезисът му е от тях.

Преди една година, когато така нареченият американски изборен зверилник започваше, беше ясно, че "конюшнята" на Буш-Клинтън залага, че на финала на 8 ноември 2016 г. американците ще избират между Джеб Буш и Хилъри Клинтън, тъй като парите и мафията в САЩ продължават да решават всичко.

За тази цел и за елиминиране на сериозен съперник от Републиканската партия Буш-Клинтън избраха ексцентричния Доналд Тръмп, който беше на опашката сред претендентите, на 19-то място. Не ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 257, Nov. 2016
Плутониевият увод към ядрената война
Само за 3-4 дни в началото на октомври 2016 г. светът измина разстояние, което в други условия се изминава за години, и ...
    Народът срещу мафията
Такъв политически "сифилис" не е имало в Европа от 30-те години на ХХ век. И трябваше да се случи точно в България с поя...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com