Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

РАЗВИГОР BUSINESS CLUB
Народът срещу мафията
Сега да ги вкараме в затвора
Анализ на "Строго секретно"

Това не бяха избори. Какво ви се предлагаше да избирате – едно подобие на жена – политик, зад която стърчаха ушите на една селска мутра, и един пилот, чието предимство беше, че досега не се е занимавал въобще с политика, а е летял отвреме-навреме като натовски генерал с последния руски самолет на ВВС, т. е. неутралитет по нашенски.

Не беше и въстание срещу онова, което ви се предлагаше да избирате. Защото никой не излезе на улицата, за да протестира срещу нещо, или да сваля някого, за което има предостатъчно причини.

Добре де, какво беше тогава това?

Беше първият признак, изразен и в паралелния референдум – въпреки слабото съчетание на въпросите – че мнозинството българи започват да разбират каква е причината за тяхната лична и държавна катастрофа. Тя е системата, в която всички ние и държавата се озовахме след 1990 г.

Осъзнаването на тези проста тази проста причинно-следствена връзка на сегашния етап се изразява в издигнатия лозунг "Народът срещу мафията". Защото само на тази основа все още може да се постигне някакво консолидиране на опитите за индивидуално и национално спасение.

Едновременно България се озова в руслото на глобалните промени и борба със системната криза на съвременното глобално общество, която може да бъде решена само с унищожението на системата, наречена "либерален капитализъм", а у нас по-просто и доста по-точно – "мафия".

Заради това резултатите от тези избори нямат нищо общо нито с Путин, нито със САЩ, нито с Брюксел. За съжаление, зар ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 258, Dec. 2016
Войната в Сирия в решителен и заключителен етап
С битките за Алепо и Мосул войната в Сирия и Ирак навлезе в своя решителен и вероятно заключителен етап.В близките 3-4 м...
    Доналд Тръмп: Back to the Future
Запомнете нещо – в политиката нищо не се случва случайно. А ако се случи, можете да се обзаложите, че така е било планир...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com