Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact


'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Идиот е диагноза
01.2017

С разпростирането на истерията с така наречените "лъжливи новини" fake news, в САЩ и другаде, моето име се споменава напоследък /и преди това/ в контекста на "човек на КГБ – пропагандата" в някои американски и други сайтове, за които се говори, че са свързани с неоконсерваторите, ЦРУ, Хилъри Клинтън, Сорос, Ранд и т.н.

Това се нуждае от някои кратки съображения за истинските спонсори на истинските лъжливи новини.

  • Първо. Нямам нищо общо с КГБ, който беше закрит още през 1991 г., т.е. преди 26 години. Много от неговите началници /босове/ отидоха да служат при новите руски олигарси, често и в САЩ, вероятно и в ЦРУ.
  • Второ. И преди това /1985 – 1991 г./ по време на перестройката нямах нищо общо с КГБ и... ЦРУ, които реално бяха една и съща централа с Източен и Западен департаменти. И заедно работеха за унищожението на бившите социалистически страни. Горбачов и Буш – старши са още живи, могат да потвърдят. Не е изключено някои от тези "взаимни услуги" да са активни и днес.
  • Трето. Бях първият анализатор, койо разкри ролята на КГБ и ЦРУ в превратите в бившите социалистически страни през 1989 – 1991 г., както и ролята им в установяването на либералния капитализъм в самата Русия и нейното колонизиране от глобализирането.
  • Четвърто. Заради тези и други причини не бях /не съм/, "техен човек", каквото и да означава това. Обратното. Ще се върна на тази тема в близко време.

Имам две опции.

Първо – да вкарам в съда споменатите сайтове и блогове за клевета, т.е. че съм бил толкова глупав да работя за КГБ /или ЦРУ/ безплатно.

Второ – да вкарам в съда тези сайтове и блогове, за да покажат доказателствата, както твърдят, че съм работил за КГБ /или ЦРУ/, за да си поискам парите от тези агенции.

И в двата случая печеля. И в двата случая идиотът губи.

Идиот не е обида. Идиот е диагноза.

Красимир Иванджийски
декември 2016 г.

P.S. Що се отнася до появяващите се в тези сайтове "сензационни разкрития" и интерпретация на връзките ми с портала zerohedge, те бяха /и са/ чисто технически. Една от моите фирми е само регистратор на името на домейна на този сайт. Нямаха 30 долара.

Повтарям – на английски, за да го разберат по-дoбре – only registration of the domain name.

За съжаление друг принос за Zerohedge, който в момента вероятно е големият финансово икономически сайт в света, нямам.


You have read 1 of your 10 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above. Issue 259, January 2017
Спокойно! Това е краят на началото
В началото на 2017 г. бих искал да ви зарадвам с малко оптимизъм, но за съжаление преобладава "песимистичният календар"....
    Започна гражданска информационна война
Над света започнаха да бият камбаните на световната гражданска информационна война, която се води от десетилетия, но кул...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2018, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com