Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

РАЗВИГОР BUSINESS CLUB
Българско оръжие за терористите
Анализ на "Строго секретно"

През април и май се появиха нови данни за доставка на българско оръжие, купувано по програма за Пентагона за "оказване на помощ на съюзниците на САЩ във войната в Сирия" от американските компании, доставяно по море в Саудитска Арабия, а оттам за "съюзниците" в Сирия.

В крайна сметка новите български ракети и гранатомети отново стигат до бандитите джихадисти, признати за терористи от целия свят, с което режимът на Борисов става военен престъпник – групово и лично.

Както в повечето предишни случаи, оръжието е произведено във ВМЗ - Сопот и вероятно доставяно чрез посредници, за да се заличи произходът на оръжието, но въпреки това личат щампите на ВМЗ. То е ново – от април 2017 г.

Абсурдът на ситуацията е и в това, че терористите от Ал Кайда и Ислямска държава стрелят с българско оръжие в рамките на програми на Пентагона по американците, които са осигурили неговата покупка. ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 264, June 2017
"Имаш думата, др. Калашников"
Последните избори и новото "правителство" потвърдиха революцията на уродите и тържеството на идиотите и доказаха медицин...
    Екстериториалните и ексюридически US-бази
Базата в Безмер е една от най-важните военни бази на американците в чужбина.Според договора, сключен от нашите колониалн...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com