Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Този човек е "цар на кенеф"

Този мадридски тъпанар очевидно никога не е чел Търновската конституция, действащ закон в България до 1942 г., когато е суспендирана от Борис ІІІ. Това, че Кобургготски е правно, исторически и интелектуално неграмотен е пряк показател за нивото му.

Според членове на Търновската конституция "князът" (така е титулуван управникът на страната) няма право на собственост. Тя се закупува от държавното интендантство с пари от националният бюджет по специално отпускано перо и се ползва от княза, но не е негова, а държавна собственост. Какви земи и имоти търси този измамник у нас.

Симеон Кобургготски е толкова цар, колкото царедворците му са негови.

Симеон е непълнолетен когато се премахва монархията и неговите регенти се отричат от престола.

На практика той е "шеф на кенеф", т.е. никога не е изпълнявал ролята на цар, никога не е бил "помазван" за такъв и няма причина да има претенции върху каквото и да е у нас. Още по-малко да бъде титулуван като цар, а децата му с принцове. Това е подигравка и престъпление спрямо конституцията на страната и тежка гавра с републиканския й статут. Такива като него във Франция например (страна с далеч по-големи монархически традиции) подлежат на 10 години затвор. А у нас помияри и гъзолизци продължават да титулуват Кобургготски цар.

Това да се прочете и на така наречения патриарх Неофит, за чиято сексуална ориентация, както и на Кобургготски и на бодигарда му Борисов, кръжат още по-лоши, от религиозна гледна точка, слухове. ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 267, Sept. 2017
Да ги изнесем напред с краката
САЩ с население от 319 млн. души имат 535 депутата, а България с население от под 7 млн. души има 240 депутата.В САЩ на ...
    Кой упълномощи Борисов да подписва нещо в Скопие
Лицето Бойко Борисов се разходи до Скопие, за да подпише някакъв "исторически договор". Става дума за поредна историческ...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com