Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

НОВО ДЕЛО
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Кой упълномощи Борисов да подписва нещо в Скопие
09.2017

Лицето Бойко Борисов се разходи до Скопие, за да подпише някакъв "исторически договор". Става дума за поредна историческа глупост и престъпление на един неграмотен, продажен и случаен човек, главатар на мафията, нахлула във властта на България.

Това е поредно национално предателство, признаващо планинския югозападен диалект за език, различен от българския, като се признава и странната интерпретирана и компилирана история на македонската нация.

Договорът има само един контекст – посещението на Б. Борисов в посолството на САЩ в София, където докладва за какво ще ходи в Скопие.

В момента за НАТО и САЩ една от важните задачи в /антируската, антинемската, антигръцката, антисръбска и антитурска/ политика е поставянето на Балканите и западната им част под пълния контрол на Пентагона и ускореното въвличане – след Черна гора, на всички балкански държави в НАТО, легитимиране на статуквото в Македония, Косово и Албания, запазване на наркотрафика през България към Косово, разпростиране на ситуацията в Македония, с нейните етнически проблеми, и върху територията на България.

Договорът, ако бъде ратифициран, е историческа капитулация пред македонизма и вероятно ще се превърне в исторически трибунал за държавата ни, като основен въпрос ще бъде окупацията на Македония от войските на българския монархо-фашизъм през Втората световна война.

Политическата криза в Македония продължава от 3-4 години, като след изборите през декември 2016 г. навлезе в стадий, който мирише на гражданска война, а в перспектива и на разпадане на страната.

Властта се оспорва от Вътрешномакедонската революционна организация – Демократическата партия на македонското единство /ВМРО-ДПМНЕ/ - от една страна, и от Социалдемократическия съюз на Македония /СДСМ/ - от друга.

Досега опитите на СДСМ, начело със Зоран Заев да влезе във властта, свършваха с провали. До 2015 г. Груевски успешно се справяше и с предизвиканите от Заев вълнения. В тази ситуация Заев влезе в коалиция с партиите на етническите албанци и отвори кутията на Пандора.

За да привлече албанците на своя страна Заев им обещава още повече от МВРО, а именно, фактическа федерализация на Македония, преразглеждане на конституцията, превръщане на страната в обединение на два етноса с номинални пълномощия на центъра.

През 2016 г. Заев успя да убеди в перспективите на този съюз ръководството на три от четирите албански партии – Демократическия съюз на Македония. И въпреки че в парламентарните избори през 2016 г. победи Груевски, повече гласове в парламента /62 от 120/ има Заев и неговите албански съюзници.

В момента албанската мафия контролира около 75 на сто от хероина, стигащ до западноевропейския наркопазар и половината от общото количество хероин, продаван в САЩ. За доставката на хероина в Европа отговарят около 30 албански наркоклана, всеки от които контролира своя участък от трафика.

По същество целият район – Албания, Косово и Западна Македония, вече е един голям наркосклад. Става дума за тонове хероин, чиито продажби достигат милиарди долари.

В този контекст не можеше да липсва и лицето Симеон Сакскобургготски, някакъв самозван "цар на нещо", на който, "бидейки син на Борис ІІІ, въпреки някои възражения, свързани с участието на България като съюзник на Германия във Втората световна война и присъединяването на Македония, очевидци били разказали, че през 1942 г. българските войски били посрещнати в Македония приятелски".

Фамилията Кобургготски е с доказана олигофрения от няколко поколения /виж Google/, като българският гражданин Симеон Сакскобургготски не е изключени. Защо?

Именно "приятелската визита" на армията на неговия баща Борис ІІІ е причината за загубата на Македония след войната, а не някакви договори, Тито, Сталин, Димитров и т.н.

Да припомним накратко "приятелското" посрещане на българите в Македония през 1942 г.

След като царят и неговите правителства, по поръчка на Хитлер, направиха от българите арийци /заедно с циганите/, най-голяма помощ на Третия райх Борис ІІІ оказа чрез своето участие в окупацията на Гърция и Югославия. Това позволи на райха да прехвърли своите дивизии от Балканите на Източния фронт.

Македония до края на войната беше предадена от Хитлер под управлението на Борис ІІІ. Там беше разположена 5-а българска армия в състав четири дивизии под командването на ген. Васил Бойдев, който на 6 октомври 1941 г. заповяда: "Партизаните трябва да се унищожават безпощадно, използвайки всички средства – миномети, артилерия. Всеки дом, от който се стреля, трябва да бъде разрушен с военни средства или изгорен с бензин или газ. Партизаните да бъдат убивани на място, пленници да не се взимат. Селата, в които се укриват партизаните, да се палят. Всички, при които е намерено оръжие, да се убиват на място".

Това е заповед по заповед на Борис ІІІ в момент, когато българите считат, че македонците са българи или голяма част от тях. От април 1941 г. до септември 1944 г. в Македония са избити 24 000 души. В това число са и 7000 евреи, изпратени в концлагера Треблинка от правителствата на Борис ІІІ.

Към това трябва да се прибавят и зверствата на българските окупатори в Северна Гърция, където през април 1941 г. влязоха българските войски, заменили немската армия. Жертви на българската окупация станаха 65 000 души и около 11 000 евреи от района на Солун. Цяла Егейска Македония се предоставя от Хитлер на главорезите на Борис ІІІ. Една трета от населението в този район беше застрашена от изтребване. Гонения покриха и цяла Македония.

Това е съвсем малка част от историческия фон на "историческия договор", подписан от един банкянски пожарникар, под диктовката на САЩ.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above. Issue 267, Sept. 2017
Този човек е "цар на кенеф"
Този мадридски тъпанар очевидно никога не е чел Търновската конституция, действащ закон в България до 1942 г., когато е ...
    Милиарди долари за оръжието на терористите в Сирия и Ирак
Преди няколко години обърнахме вниманието на "световната общественост", че към Сирия, затънала в гражданска война, тече ...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2019, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com