Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Ядрен трафик през България

След 18 март 2017 г., според някои източници, се разиграваха изключително опасни събития, в чийто център беше България. Става дума за евентуално преминаване на ядрено оръжие, според едни източници – за Европа, а според други – за Одеса. Съвпадението при всички източници е трафик през България на ядрено оръжие.

На 20 март в интернетен източник, за който се предполага, че е аутлет на ЦРУ и Моссад, се появи опасна информация. Според нея, ядрено оръжие с неизвестен произход е влязло в Европейския съюз на територията на България и, тъй като България е черноморска държава "не трябва да се изключва атака с мръсна ядрена бомба в Крим".

Ядрено оръжие е летяло с карго самолет от Армения. "Самолетът е кацнал на летището Гомел – в Беларус, и е отлетял за България."

Каргото е съдържало радиотоксична субстанция, чийто "подпис" е бил идентифициран като високо опасния радиоактивен материал IR-192, който е бил откраднат от американска база в Басра /Ирак/ през ноември 2015 г. Но иракски официални лица са информирали Международната агенция за атомна енергия – МАГАТЕ, че под давлението на американците не са поискали съдействие за откриването на ядрения материал.

Ако се резюмира информацията, веднага прозира старата песен на Моссад и ЦРУ – за някакво ядрено оръжие в Ирак, за мръсна бомба, която може да бъде докарана до Европа и взривена там.

Новият момент е участието на България в тази операция. За да няма много въпроси източникът съобщаваше, че бомбата може да отпътува за Германи ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 267, Sept. 2017
Контрабандната схема на "Булгартабак"
Още през август 2015 г. дойдоха разкрития за контрабанда на цигари към терористични организации и пране на пари през евр...
    В Германия: българският премиер е мафиот
Граничната полиция на Германия е задържала множество джихадисти, издирвани от интерпол, които се движат в пределите на Е...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com