Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Защо беше балсамирана

Наред с мрежата от агенти около Даяна и Доди ал Файед, няколко седмици преди катастрофата в Париж са пристигнали двама служители на английското разузнаване – Лангман и Спиърс. Според показания на шифровача на английското посолство в Париж, часове преди катастрофата са пристигнали още двама души, като единият от тях е бил личният секретар на кралицата – Робърт Фелоус.

След като посолството е получило информацията за катастрофата на Даяна и Доди, между посланика в Париж Майкъл Джай и кралското семейство в Англия е вървял непрекъснат диалог и мониторинг, в това число на смъртта на Даяна.

Доди е загинал на място, Даяна е оцеляла и е излязла до колата. След това е била натоварена в линейка, която я е карала до най-близката болница Petie Salpetrire, като е спирала няколко пъти по пътя, за да бъде обявена за мъртва в 4,00 ч. сутринта. Малко след това се появи хипотезата, че на Даяна е бил направен аборт в линейката, защото е била бременна в третия месец от Доди, което щеше да бъде убийство на кралската династия.

През нощта на 31 август между английското посолство в Париж и замъка Балморал, където се е намирало кралското семейство, принц Чарлз (вече разведен с Даяна) и двамата сина на Даяна – Уилям и Хари, е имало непрестанна връзка.

Кралицата е била първата, на която е било съобщено за катастрофата в 2.00 ч. през нощта. Към нея се е присъединил съпругът й – принц Филип, и Чарлз, които са приемали всички сведения и разговори, идващи от Париж през телефонната централа на ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 267, Sept. 2017
МI-6, ЦРУ и, разбира се, Моссад
Смъртта на Даяна е добре организиран заговор от професионални убийци от британските служби МІ-5 и МІ-6, и израелският Мо...
    Снимките от последните минути
Появилите се снимки на последните минути от живота на Даяна са поредно потвърждение, че тя е била убита.На публикуваните...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com