Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Логиката на хаоса
Сирия: план А или план Б
Дали Израел ще атакува Ливан
Анализ на "Строго секретно"

На 22 ноември в Сочи се срещнаха лидерите на Русия, Турция и Иран – Путин, Ердоган и Рухани. Срещата им може да реши съдбата на Близкия Изток за десетилетия напред.

Най-важният въпрос е политическото регулиране в Сирия. Предлаганият конгрес на народите на Сирия ще е най-важната негова част. План А.

Но тъй като засега не е съгласувано участието на опозицията, началник щабовете на Русия, Иран и Турция съгласуваха план Б, т. е. военно принуждение на терористите в Идлиб и Дамаск.

Плановете А и Б са двата варианта за събитията в Сирия, но не е изключен и опит за трансформиране в нова война на Израел, Саудитска Арабия и САЩ срещу Иран, Хизбула и Ливан.

Този план С също не трябва да се изключва.

В момента ситуацията за Тел Авив е много по-опасна отколкото в миналото. Разгромени са неговите марионетки ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 270, Dec. 2017
Геополитиката на 2018 г. – ясно, че нищо не е ясно
В началото на 2018 г. глобалната геополитическа картина се очертава все по-ясно, за да стане ясно, че нищо не е ясно. Из...
    "Сармат" излиза на старт
В края на октомври и в Русия беше извършен пуск на четири балистични ракети, три от подводници, една – наземна. Траектор...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com