Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

НОВО ДЕЛО
Кока-кола може и да е полезна
Графиня Елза фон Алтендорф

След нашата публикация за вредата от пиенето на Кока-Кола получихме, наред с одобрението на все още живи привърженици на тази напитка, и опровержения от някои производители, че тя не е отровна. Напротив.

Поровихме в литературата и се оказа, че са прави. Кока-кола наистина може да бъде полезна, с което се извиняваме за написаното, че е жива отрова. Напротив, има и някои случаи, в които може да е полезна. Ето някои от тях:

1. Да се измие дъното на прегряла тенджера, като се налее в нея малко кола и се остави на бавен огън. След 10 минути черното прегоряло дъно ще засияе като ново.

2. Стари монети лесно могат да се измият от патината, калта и мръсотията, като ги поставите за известно време в буркан с кока-кола. Оказва се, че една кутия кола чисти около 70 мон ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 272, February 2018
Отново за "магистралите" на строителната паплач
Нашата публикация за идиотите в България, които, вместо да са в затворите или в психиатрията, са се захванали да строят ...
    50 години контрареволюции (13)
В предишнийе броеве се спрях на станалото в България и другите социалистически страни на фона на процесите в СССР и появ...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com