Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Царят на идиотите
Какво наследи Кобургготски

Оставяйки настрана въпроса на какво основание Симеон Борисов въобще "наследява" "имотите" на Борис ІІІ /който беше съюзник на Хитлер и обяви война на Англия и САЩ/, ще посочим, че самото решение за "връщането на имотите" беше нагла и цинична ревизия на резултатите от войната и обезвъзмездяване на фашизма. Друго определение тази операция не може да има.

Поради това всеки международен съд, в това число и споменавания спекулативно от Кобургготски Страсбург, трябва веднага да започне дело за цинична и престъпна ревизия на резултатите от Втората световна война и да отмени "връщането" на тези имоти като даде ход на искове спрямо наследниците, които, освен плюсовете, трябва незабавно да наследят и минусите на наследството.

По-голям правен абсурд съвременна Европа не знае.

А това наследство, което Симеон ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 272, February 2018
Истината за Народния съд /2/
Сурови са и присъдите на народния съд срещу полицаите и военните престъпници на монархофашизма не само в страната, но и ...
    Важни събития и процеси на газовия фронт
Последните месеци на 2017 г. на газовия фронт се характеризираха с важни събития:1. От Москва беше съобщено, че само кор...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com