Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

НОВО ДЕЛО
Мафията и смогът продължават да ни убиват
Документация "Строго секретно"

Най-накрая нещо при смога се раздвижи, благодарение на нашите публикации. Този път може и да не им се размине. Поне така се надяваме, имайки предвид дебилността на сегашния режим.

ЕС иска бързи и ефективни действия от мафията, над която надвисва перспективата от нова голяма глоба, която обаче отново ще бъде платена с нашите пари, т.е. не само че ни унищожават, но и ще им плащаме и глобите.

Опасността този път е сериозна, тъй като Еврокомисията започна наказателно разследване срещу България заради драстичното надвишаване на нормите за замърсяване на въздуха и неизпълнение на директивите на CAFE.

За първи път в България и ЕС написахме за този престъпен скандал през 2015 г. Никой не беше чувал за това. Разбира се, те ни отговориха, че няма страшно, всичко е случайно, че ако има понякога замърсяване на въздуха е заради естествени причини, например пясък от Сахара, че смогът е теоретична заплаха, че пушенето на цигари е по-опасно и т.н.

Не спряхме обаче с публикациите за бедствието от замърсяването, което качи България на първо място в Европа по всякаква възможна мръсотия – на природата, въздуха, морето, земята и т.н.

За да стигнем до сегашната зима, когато от Брюксел най-накрая ги принудиха да въведат някакво измерване на замърсяването, което е геноцид на стотици хиляди българи не само в София и Перник, столиците на смога, в които нормата е РМ10 е надвишавана през 180 дни /докато допустимият максимум е 35 дни/.

През ноември 2015 г. разкрихме:

  • че според ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 273, March 2018
Пощаджията ни донесе
- В Холивуд е пълно с чужди и чужденци. Ако ги изхвърлим, ще ни останат да гледаме само футбол и бойни спортове.Мерил Ст...
    50 години контрареволюции. Само Фидел провали заговора (14)
В предишните броеве се спрях на станалото в България и другите социалистически страни на фона на процесите в СССР и появ...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com