Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Геофизика и геополитика
Земята се готви за преобръщане
Континентите се раздвижиха
Геофизически анализ на "Строго секретно"

Поредното земетресение на Хаваите със сила 4,3 беше в центъра на главния вулкан на Големия остров – вулканът Мауна Лоа. Но това беше скрито от сеизмичната служба на САЩ, защото, ако изригне, Мауна Лоа ще изпрати към Калифорния цунами с височина 100 метра.

Ако към това прибавим и информациите за непонятната сеизмична ситуация, свързана с изместването на магнитното поле на планетата, може да се твърди, че континентите са преминали в движение и Земята се готви за "преобръщане".

През последните месеци в центъра на вниманието на сеизмолозите беше мегавулканът Йелоустоун в САЩ с въпроса дали ще бъде "самовзривен", т.е. дали някакви глобални сили готвят изригването на Йелоустоун, за да унищожат САЩ като държава.

На 3 май 2018 г. обаче започна активната дейност на вулкана Килауеа на Хаваите, който също може да донесе апокалипсис, но по друг начин – чрез разрушаване и падане на част от острова в океана и повдигането на огромна вълна с височина до 30 – 500 метра, която ще помете крайбрежието на САЩ със скоростта на реактивен самолет.

По най-скромните оценки на сеизмолозите височината на вълната, която ще покрие Сан Франциско, ще бъде 30 метра, според други – 100 метра, според трети – над 500 метра.

Веднага се появиха предположенията за заговор, който се превключи към Хаваите. Логиката е проста – защо да се взривява Йелоустоун с риск, че ще загине цялата планета, щом може да се направят няколко сонди на Хаваите и САЩ ще бъдат унищожени, но този път с могъща цунами, като ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 277, Jul-Aug 2018
Русия - САЩ: глобалното хиперзвуково противостоене
От няколко месеца глобалното противостоене между двата полюса – САЩ и Русия, е на напълно ново равнище, с напълно ново п...
    Ким Трети решава съдбата на света
На 12 юни 2018 г. в Сингапур, на остров Сентоса, започнаха да се снимат и да си стискат ръцете лидерите, които се намира...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com