Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

И лекарят на Буш – старши беше убит на колело

На 20 юли, след стрелба, беше убит личният кардиолог на бившия президент на САЩ Джордж Буш–старши - Марк Хауснехт (на 65 години). Убийството стана сутринта в Хюстън.

Хауснехт и убиецът му са карали колела, като са се разминали на главна улица. Убиецът се е обърнал след Хауснехт и го е застрелял с два изстрела, след това е изчезнал. По-интересно обаче беше онова, което ставаше преди убийството на личния кардиолог на Буш-старши от началото на 2018 г.

На 22 април почина съпругата на Буш-старши, 92-годишната Барбара Буш. Смъртта й беше съобщена веднага – хронично белодробно възпаление и срив на сърдечната дейност.

На следващия ден Буш-старши – на 93 години, беше хоспитализиран след инфекция на кръвта и тогава се появиха слухове за смъртта му. Оказа се обаче, че продължава да е жив и беше изписан след няколко дни, не за дълго, защото на 27 май отново беше хоспитализиран, този път заради ниско кръвно налягане. И отново се появиха слухове за неговата смърт, които бяха опровергани – не изпитвал никакъв дискомфорт.

За да бъдат напълно опровергани слуховете Буш-старши беше посетен – заедно или отделно, от бивши президенти – Буш-младши, Клинтън, Обама, Хилари, Мелания...

За всеки случай до Буш-старши постоянно беше и известният му лабрадор, защото по кучетата най-лесно се познава дали до тях е техният господар или някакъв негов двойник. Лабрадорът беше там, значи и Буш-старши е жив и е там.

Слуховете обаче продължават и се засилиха след убийството на лекаря му.

Две у ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 279, October 2018
Защо беше убит лекарят на Елизабет II
На 18 август от Лондон беше съобщено, че лекарят на кралица Елизабет ІІ, 67-годишен хомеопат, Питър Фишер, е бил смъртно...
    Истината за ПСИ-оръжието
Защо да се убива врагът, щом като може волята му да бъде пречупена и да бъде превърнат в зомби, подчиняващ се на чужди з...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com