Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

НЛО и генезисът на човечеството
Каква беше технологията на лунната измама
Документация "Строго секретно"

Има един наистина важен въпрос – как е могла да бъде запазена секретността на лунната измама при положение, че стотици и даже хиляди американски специалисти работеха в НАСА, повечето от които и до днес са убедени, че американските астронавти са летели до Луната няколко пъти, кацали са няколко пъти и се върнаха оттам няколко пъти.

Въпросът не е странен, ако се вземе предвид осигуряването на секретността на крупните информационни пропагандни спец операции от времето на Студената война.

Разбира се, не би било възможно шефът на НАСА или фон Браун да събере на съвещание 200 000 работници на НАСА и да им съобщи, че се готви лунна измама, че няма да праща на Луната никого и че всички снимки ще се правят в Холивуд или някъде в пустинята от Стенли Кубрик, който само една година по-рано беше заснел нашумелия филм "Космическа одисея 2001", чиято технология беше подходяща и за лунните "кацания". И същият шеф на НАСА да заповяда на 200 000 работници да пазят тайната докато са живи, като споменатият Кубрик ще събере целия Холивуд и ще му съобщи, че ще снима кацанията и излитанията на американските герои в техните студия само че трябва да пазят това в абсолютна тайна.

Пълна глупост, никой нямаше да мълчи и веднага щеше да изгърми великата тайна.

Значи, организирането на лунната афера беше по друг начин.

Реално, за великата измама са знаели само неколцина, т.е. схемата за мошеничеството с полетите на Луната беше така построена, че да въведе в заблуждение и хилядите специалист ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 279, October 2018
При "чувство на тревожност" избягвайте тези 10 храни
Необяснима тревожност, пристъпи на паника, депресия... Все по-чести заболявания на съвременния стресиран човек. Ето 10 в...
    Биосферата на земята в критична точка
Планетата Земя е унищожавана от глобалните климатични промени. Те са основната заплаха за човешката цивилизация.Има няко...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com