Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
Шенген - под окупацията на САЩ и НАТО

Европейския съюз навлезе в последната фаза преди своето разпадане – на импотенцията, т. е. когато страните – членки не са в състояние да решат нито един сериозен проблем.

Расте броят на безкрайните срещи, на които проблемите се обсъждат, но не се решават, въпреки декларираните от страните "загриженост, решимост и привързаност към ценностите".

На последната среща на ЕС в Залцбург за емигрантите не беше решено нищо. Това е най-важната причина за започналото разпадане на ЕС. Тя доведе до обособяването на нова група в Централна Европа – Унгария, Чехия, Полша, Австрия.

ЕС вече не съществува както от юридическа така и от организационна и функционална гледна точка.

Брекзит на Лондон може да завърши през март 2019 г. даже без договор с ЕС.

Вълненията в източните части на Германия в Хемниц бяха определени като начало на гражданска война.

На така наречените Западни Балкани, които искат да влизат в ЕС, предстои преразглеждане на границите и нов военен конфликт.

През март Еврокомисията представи план за военна мобилност в Шенген. Реално това е милитаризиране и предоставяне на Шенген на Пентагона и НАТО.

Така Шенген вместо свободно движение на хора, осигурява свободно движение на танкове.

Както е известно след фазата на импотенцията следва разпадане на съпружеските съюзи и най-мъчителният процес – подялба на имуществото. ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 279, October 2018
Вратите на ада вече скърцат
През последните години, в началото като един от няколкото първи, а сега като един от многото последвали, се опитвам да с...
    Нови нормативи за прес-титутки
По свобода на печата България е на сто и някое си място в света. За това не е виновна сома мафията, но и българските пре...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com