Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'23'22'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11
'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

BULGARIAN BUSINESS CLUB
За оръжейните доставки от София за терористите
Анализ на "Строго секретно"

Досега няколко пъти в интернет се появиха доказателства за доставки на оръжие от управляващата шайка в София за терористите или опозицията в Сирия, през САЩ или Саудитска Арабия.

Последното разобличение дойде в края на юли 2018 г. от нови източници. Писахме за него преди един месец. Тук ще се спрем по-подробно, за да се разбере технологията за проследяването на доставките от наземния или космическия контрашпионаж на някои държави.

В края на юли беше съобщено с фотодокументи, че кораби на датската компания H. Folmer&Co. са възобновили секретните доставки на оръжие от България за Саудитска Арабия, откъдето то попада в терористите в Сирия или в "коалиционните войски" в Йемен.

Но сега контейнеровозите от Бургас не достигат директно до Джеда, където преди това се доставяше оръжието, а се претоварват на ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 279, October 2018
Нови нормативи за прес-титутки
По свобода на печата България е на сто и някое си място в света. За това не е виновна сома мафията, но и българските пре...
    Още за "наследството" на Симеон Кобургготски
С "наследството" на Симеон Борисов има и много въпроси от друго естество. Те се свеждат до основния – дали той наистина ...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2023, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com