Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Световното задкулисие и масонерия зад перестройката на Михаил Горбачов

И досега трудно могат да се обяснят причините за срива на СССР и социализма в Източна Европа. В станалото няма логика, закономерност или наука.

Но много от въпросите отпадат, ако на тези процеси се погледне от друга точка - на огромната операция на задкулисните структури и мрежи, на световната масонерия и вербовката на така наречените "агенти за влияние", т.е. на граждани на една държава, които работят за интересите на друга, използвайки за това своето положение във висшите ешалони на властта, ръководството на страната, политическите партии, парламента, средствата за масова информация, науката, изкуството, културата.

През последните години в Русия и другаде по света се появиха нови информации за съветската върхушка от последния етап и нейните задкулисни връзки със световната масонерия. Това са реалности. Тяхното подценяване доведе до катастрофата на социализма и СССР.

Тези имена и събития при социализма се криеха в секретните архиви. А какво се казваше в тях? Че "масонството е тайно престъпно общество, преследващо целите на юдейското учение за "избрания народ".

През целия XX век една от основните задачи на световната масонерия беше да изгради свои структури в СССР и Източна Европа, за да унищожи социализма, който беше основна заплаха за съществуването на западния капитализъм и за самата масонерия.

През всички тези години масоните се опитваха да изградят на територията на СССР мрежа от дълбоко укрити агенти и влияние, които по принцип работеха за САЩ или бяха п ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 281, Dec. 2018
Квадратната "кръгла маса" на България
През 2019 г. се навършват 30 години от началото на контрареволюцията в България, започнала с 10-ноемврийския преврат и "...
    Полша ще представи руския газ като американски
Заявлението на Полша, че е сключила "безпрецедентна сделка" за покупка на американски втечнен газ по цена 20-30 процента...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com