Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

BULGARIAN BUSINESS CLUB
Народът срещу мафията
Как се връзват някои възли
Анализ на "Строго секретно"

България започва да се събужда от кошмара.

Имайки предвид актуалната ситуация започваме с опресняване на познанията за връзване на специфични възли.

Погледнете долната картинка. Не става дума за рибарски възел, а за възел, който е много лесен за връзване и още по-ефективен за решаването на свирепите политически и социални проблеми. Намира широко приложение в революции, контрареволюции, преврати и т.н., заедно с един друг подобен инструмент – гилотината. Дали ще се окаже приложим и за решаването на безпрецедентната криза, в която ни хвърли мафията през последните години? Защото най-накрая настъпва раздвижване и осъзнаване на българите и на инстинкта за оцеляване. Дали не е късно? По-важно е, че е е налице и ще продължи.

Ситуацията е наистина е "те или ние". Спиралата на взаимната "омраза" ще се навива, докато не се скъса.

Те вече са в паника. България е срещу тях и те – срещу нея.

И за първи път в историята ни става дума за истинско национално-освободителна война с всички допустими и недобустими средства.

Това е най-острият социален сблъсък след 1990 г., който преминава в социална революция срещу криминалната система и управляващата мафия.

България затъва в кладенеца на безвремието, в епидемията на заразния идиотизъм, новото варварство и тоталното затъпяване.

Сега лозунгът е: "Да ги избием, преди те да са ни избили".

Една малка група бандити и узурпатори е окупирала властта на България и унищожава обществените и държавни структури. Обикновеният човек е ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 281, Dec. 2018
Средните и малки ракети – ново ядрено равнище
Решението на Доналд Тръмп да излезе от Договора за съкращение на ракетите със средна и малка далечина /ДРСМД/ придвижи т...
    НАТО излиза на нов Drang Nach Osten
От септември 2018 г. напрежението между НАТО и Русия в Европа рязко ескалира.На заседанието на военния комитет на НАТО н...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com