Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

НЛО и генезисът на човечеството
За значението на космическата тоалетна /2/
Документация "Строго секретно"

Одисеята на последния екипаж на Международната космическа станция продължава.

Ще ви припомним накратко предисторията, за да се спрем на някои изводи, направени от специалистите по... космическите тоалетни.

И така, на 30 август от Космоса над Земята дойде шокиращо съобщение. На Международната космическа станция, на чийто борд присъстваха шестима космонавти – двама руснаци, един немец и трима американци, /от тях една жена – Серена Чанселър/, е започнало спадане на налягането на въздуха. Двамата руски космонавти на борда са намерили отвор в обшивката и са го херметизирали с космическо лепило.

Главата на държавната корпорация Роскосмос съобщи, че обшивката на кораба е била преднамерено повредена със свредло, т.е. с бормашина. "Следа от свредло има не само вътре – в битовия отсек в руския регион, но и на екрана на противометеоритна защита, която покрива кораба отвън, и е направена на 15 мм от херметичния корпус" – съобщиха от Роскосмос.

Първоначалната реакция на американците беше както обикновено в тези случаи – виновни са руснаците. От западни източници беше съобщено, "че всичко се е случило заради гаф на Земята в Русия, заради грешка още в завода и че това е била планирана още в завода диверсия".

Но от руска страна спецкомисията, разследваща инцидента, съобщи, че за случилото се на станцията са подозирани американските космонавти. Те, според мнението на руските специалисти, са могли да направят отвора преднамерено, за да принудят по-бързо Русия да върне на Земята ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 281, Dec. 2018
Точки на тялото, които активират организма
На тялото има много точки, позволяващи да се контролира организма. Ако се масажират определени места за 3-5 мин. може да...
    Приватизаторите на войната
"Кралят на наемниците" – Ерик Принц, би искал да приватизира не само армията на САЩ, но и американската външна политика....

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com