Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Мелница за разни проверени слухове
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Къде беше този инкубатор за идиоти
02.2019

В духа на мафиотските традиции така нареченият премиер Тиква и неговият бавноразвиващ се Пъпеш решиха да си купят осъвременен вариант на старите 40-годишни американски летящи щайги F-16, които ще ни излязат по 225 милиона лева парчето, което е 1,8 пъти по-скъпо от аналогичните самолети, предвидени за Бахрейн – по 130 милиона лева парчето.

Това означава, че мафията ще вземе по 100 милиона на парче.

Специалистите знаят, че в бойни условия F-16, в каквато и да било версия, е обречен при среща с руските Миг-29, да не говорим за новата серия на Су или за китайските аналози.

Всъщност F-16 не може да свали никого, освен шайката на Борисов, характеризираща се с тъпотия, която и в случая е безкрайна като сами се набутаха в шамара.

Шамарът не е от нас, а именно от САЩ и от новия изпълняващ длъжността глава на Пентагона Патрик Шенахан. Той разбира от самолети, повече от своя предшественик Джон Метис и нарече "най-съвременния убийствен, невидим" и т.н. вариант на серията F, а именно F-35, "боклук" и допълни, че в корпорацията Lockheed Martin "не знаят как да направят изтребител пето поколение".

Какво тогава да говорим за F-16, който е от трето поколение, макар че от Lockheed Martin ни го пробутват като четвърто поколение.

Шенахан лобира за конкурента Boeing, "който не би направил като Lockheed".

Това означава, че, ако Шенахан се задържи в Пентагона, където ще строи нови въздушно-космически сили, бъдещите държавни поръчки в сферата на изтребителите и ударните дронове ще отидат при Boeing, като F-16 може въобще да бъде спрян, въпреки че ги предплащаме.

И какво ще правят тогава нашите летящи дрисльовци, които вече са взели подкупа на Lockheed?

Вашата мама, къде беше този инкубатор за идиоти!


You have read 1 of your 40 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 283, February 2019
Присъединете се към съпротивата
Време е за бунта на вашия живот.Вече няма къде да отстъпвате.2019 г. ще е решаваща преди всичко за глобалната икономика....
    България и войната в Черно море
България беше въвлечена от мафията и нейния главатар във войната срещу Русия в Черно море. В което играят все по-активна...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2019, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com