Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Досие - актуална тема
Дали ще ни изхвърлят от ЕС
Анализ на "Строго секретно"

Колосалният скандал /най-големият досега в ЕС/ на управляващата България мафия с продажбата на 150 000 български паспорти влезе и в институциите в Брюксел, засега с остро предупреждение.

В момента едно нещо е сигурно:

  • България ще гледа така наречения Шенген през крив макарон още дълги години;
  • сегашният или следващият Европарламент ще активира член 7 срещу България.

За онези, които не знаят, Член 7 на Договора за ЕС предвижда защита на фундаменталните права на ЕС /сред които на европейското гражданство, правата на свободно движение, на работа и т.н.

Далаверата на управляващата БГ-мафия е именно такова престъпление, като в нея участват, както писаха други медии, Борисов, Каракачанов, Симеонов и още няколко одиозни "политици".

Задвижването на Член 7 и евентуалното привличане към съдебна отговорност на тези и други лица означава и суспендиране на членството на България в ЕС заради организираната престъпна групировка и прочие измет.

Заради продадените от тях 150 000 паспорти /докато не бъдат идентифицирани всичките/ трябва да бъде въведено ембарго на движението им и да бъдат въведени в европейските забранителни бази данни.

Има доказателства, че част от паспортите са продадени на терористи от Балканите или Близкия Изток, като България става основен канал за навлизане на тероризма в Европа.

На второ място, докато тези 150 000 паспорта не бъдат идентифицирани и елиминирани, не могат да се провеждат у нас никакви избори. Най-вероятно те са използвани от мафията в досегашните или предстоящите избори, в това число и за Европарламент.

На трето място, трябва да се направи ревизия, както на лицата, получили паспортите, така и на парите, получени от тях, възлизащи на милиони евро, къде са отишли – в кои партии, лица, структури и т.н.

На четвърто място, българите отново ще платят сметката на бандата на "Буда". В ЕС най-накрая разбраха, че България се управлява от треторазреден бандит, който отдавна трябва да е в затвора.

Ако към това се прибавят и обвиненията в наркотрафик, незаконна търговия с оръжие, кражби на еврофондове, убийства, цензура срещу медии, огромната демографска криза и т.н., единственият въпрос е кога ще щракнат белезниците върху ръцете на главатаря на мафията.

На пето място всичко това става в навечерието на изборите за Европарламент и на разпределението на новия бюджет на ЕС. От предишния бюджет /2014 – 2020 г./ България получи общо 7,1 милиарда евро от структурните фондове на ЕС, като на всеки българин се падаха около 970 евро, доста по-малко от останалите страни от Централна и Източна Европа. За сравнение за същия период всеки румънец получи 1015 евро, всеки поляк – 1880 евро, унгарец – 2055 евро, хърватин – 1870 евро, естонец – 2600 евро и т.н.

Но от споменатите 970 евро на всеки българин мафията е откраднала около 600 евро, т.е. около 5 милиарда евро.

Този "исторически успех" и "стабилност" се дължи на присъствието на организираната престъпност в управлението на България, което ще остане в историята й като най-позорният и гнусен период.

През него България излезе на първо място в Европа по бедност, неравенство, безработица, по най-голяма демографска криза на континента, по най-голяма корупция, унищожение на промишлеността, селското стопанство, на медицината и образованието, на схемата "куфар – терминал - Европа".

Именно в рамките на тази схема е паспортната далавера на мафията, продаваща европаспорти на чужденци – македонци, молдавци, украинци, албанци, косовари. Срещу няколко хиляди евро от това досега са се възползвали около 150 000 души. Съвсем не е изненада, че преди няколко месеца в САЩ са били арестувани албанци с български паспорти, заподозрени в терористична дейност. Това поставя отново въпроса на кого посолство на САЩ издава визи и защо България продължава да е в забранителния визов списък. Досещате се нали? Отговорът е в една дума – корупция.

Очакваме най-накрая в Брюксел да се вгледат много внимателно какви ги върши мафията в София, България, Западните Балкани, Европа и околностите, защото именно в ЕС е техния чадър.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 283, February 2019
България и войната в Черно море
България беше въвлечена от мафията и нейния главатар във войната срещу Русия в Черно море. В което играят все по-активна...
    Операция "Дървесен явор", нещо като "пъпешов тиквеник"
Въпреки странния превод на тази най-голяма в историята нелегална операция за доставка на оръжие – Timber Sycamore, нещат...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com