Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

НОВО ДЕЛО
Отново за пиратите и плагиатите. Идиотите не са като динозаврите
От редакцията

Заради зачестили отново сигнали за неоторизирано използване и груби злоупотреби с авторитета и позициите на "Строго секретно" и на неговия издател проф. Красимир Иванджийски от политици, журналисти, бизнесмени, дипломати, политическ и и геополитически клубове и т.н., предупреждаваме отново, че:

  • не сме упълномощавали никого да ни представлява по какъвто и да било въпрос в каквато и да било област;
  • единственият упълномощен източник на каквито и да било информации, коментари и позиции са само вестникът и неговият главен редактор;
  • ако злоупотребите продължават от "пиратите" ще бъде потърсена съдебна отговорност.

Когато преди 25 години започнахме да издаваме "Строго секретно", неслучайно на първата му страница, сложихме предупреждението "Вестник, не за всеки". Тъй като отдавна сме в този бизнес, на фона на лумпенизираната медийна и политическа обстановка, знаехме че нашата информация, разработка, идеи, знания, интелект, стил, опит и равнище ще станат обект на свирепо плагиатстване на пръкналата се след 1990 г. сволоч /по Достоевски/. Така и стана.

Сега отново сме принудени да отправим последно предупреждение към тези плагиатстващи политически и журналистически боклуци.

"Строго секретно" е за десетките хиляди читатели и абонати, но не и за тях.

През отминалите 25 години "Строго секретно" беше използван за препродажба на откраднатия от нас интелект, професионализъм и авторски права.

Вече ни писна. Оттук нататък действаме според законите – кражбата или присвояването на чужди идеи и авторски права е едно от най-големите престъпления в цивилизования свят.

Заобиколени сме от интелектуални "злокачествени говнояди", както в изисканите световни среди се наричат плагиатчетата.

Наистина трудно е да ги изредим всичките, но ще се опитаме.

Да започнем от така наречените ни парламенти, които през последните години имат месечен цикъл. Както неведнъж сме сочили, това са си проститутки. Месечното излизане на "Строго секретно", веднага влиза за обработка в парламента. С кражба на наши идеи бяха внесени над 150 проектозакона.

Крадат за политиката и геополитиката, за топлофикацията и енергетиката, за лобирането, за финансирането на политическите партии, Евросъюза, Русия, САЩ, Китай, оръжието и т.н.

Крадат отляво, отдясно, отгоре и отдолу, от Запад и Изток, фашисти, нацисти, левичари, про – и антиевропейци, русофили и русофоби, про-US и анти-US и т.н. А за това се плащат големи пари, особено в "пазарно-либералната икономика", въпреки че сме на мнение, че живеем в най-бандитската държава в Еворпа.

Крадат, та дрънкат. Крадат каквото им попадне. Плагиатстващите социолози, политолози, "библиотекари" и други "народопсихолози" са десетки.

Телевизиите също, които са направо неповторим раздел с екземпляри, които биха били гордост за всяка лудница. И "патриотични движения". Забравят да кажат пред коя психиатрия е сбирката им.

В състоянието на идеологически хаос изплуват всякакви шарлатани. Обикновено това се гради на игнорантската плагиатщина, което е още едно потвърждение на воинстващото мракобесие и безграмотност у нас, които стават част от масовото оглупяване на този народ.

В появилия се идеологически вакуум се лее мръсният поток на идейния хаос, на моралното и професионално разложение, на масовите интелектуални болести.

На плагиатстването от "Строго секретно" ще се спрем в близко бъдеще с конкретни примери. Предупреждаваме за последен път, че следващото изреждане ще се съпровожда и от искове. Не се шегуваме.

За съжаление идиотите не са като динозаврите. Не изчезват.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 284, March 2019
Папа Франциск и Ал-Тайеб – "Единна световна религия"
На 3-5 февруари в столицата на ОАЕ – Абу Даби, се състоя международната конференция "Човешкото братство", посветена на м...
    50 години контрареволюции. Западнизиране: "ние, или нас"
В навечерието на поредните "европейски" и вътрешни избори болшинството българи са убедени, че така наречените политици с...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com