Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Голямата игра
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Отново за Сталин, ционизма и победата (2)
03.2019

Дискусията за ролята на Сталин в историята на СССР продължава. Написаните за него нови книги през последните години са десетки "Не беше престъпник, нито комунист. Беше руски патриот, православен самодържец. Изгради велика държава, разгроми Хитлер и още по-опасния враг – ционистите" – е написано в увода на една от тях.

Повечето книги са на сериозни специалисти и на най-известните издателства.

В книжарницата в московската Дума няма нито една критична разработка за Сталин.

"Днес няма никакво съмнение, че истинският създател на Велика Русия и продължител на руското православие беше Сталин" – пише Сергей Семанов в книгата "Сталин. Поуки от неговия живот и дейност" (542 страници). "Сталин се ръководеше само от държавните интереси. За разлика от неговите най-големи врагове – ционтисти, които управляваха СССР две десетилетия след Октомврийската революция, ненавиждаха Русия и руснаците, извършиха несрещани в световната история престъпления и убийства, и създадоха системата на репресиите".

Тази теза се подкрепя и от Владимир Карпов, о.з. генерал, бивш главен редактор на "Новий Мир" и бивш председател на Съюза на писателите на СССР, автор на двутомното издание "Генералисимус". Сред консултантите му бяха бившият министър на отбраната на СССР маршал Дмитрий Язов и зам.-началникът на Генералния щаб на Варшавския договор ген. Евгений Малашенко. Според Карпов, троцкистите реализираха вековната цел "на евреите-ционисти да заграбят Русия с нейните несметни богатства".

"Именно ционистите убиха Николай ІІ и неговото семейство по настояване на Троцки (Лейба Бронщейн). Заповедта даде Свердлов (Соломон Мойсеевич), а царят беше застрелян от Яков Мойсеевич Юровски. Евреите искаха да убият и Ленин. Свердлов нае еврейската Фаня Каплан, която рани Илич. Тези убийства бяха по поръчка на Троцки и бяха доказани на процесите от 1935 – 1938 г." – пише Карпов. шефът на ЧК Йежов (Херцел Ягуда) призна на процеса, че е бил английски агент.

Карпов и Семанов доказват, че ционистите са виновни за червения терор през Гражданската война и за кървавите престъпления срещу православната църква и по време на колективизирането. "Именно евреите измислиха концлагерите – пише Карпов. Повечето от тях използваха руски имена, за да прикрият своите престъпления."

"До втората половина на 30-те години Сталин нямаше достатъчно сили, за да предотврати престъпленията на ционистите срещу руския народ – пише Семанов. Но след като концентрира властта започна процесите срещу евреите-ционисти. Възмездието дойде срещу онези, които ликвидираха милиони руснаци. Получиха това, което заслужаваха. Всичките тези Троцки-Бронщейн, Зиновиев-Апелбаум, Каменев-Розенфелд, Ягода-Йегуда бяха най-страшните врагове на руския народ" – пише Семанов.

Същото твърди и Григорий Липартелияни, автор на "Сталин Велики" (719 стр.). "Благодарение на ликвидирането на враговете в армията, като Тухачевски, Сталин успя да се подготви за войната. Ако ционистите не бяха отстранени, през 1941 г. когато немците бяха само на 30 км от Москва, войната щеше да е загубена. Но в демаскирането на евреите-ционисти Сталин изигра ключова роля. Партийно-държавното ръководство при него не беше еврейско или проеврейско, но евреите продължиха да заговорничат и през 1953 г. убиха (отровиха) Сталин".

"През 1919 г. троцкистите-ционисти се опитаха да ликвидират Православната църква чрез ЧК, ръководена от Дзерджински, пише Карпов. Това беше удар срещу руския народ. Но Сталин спря репресиите през 1933 г. и през войната помагаше на църквата".

Еврейската култура на Бабел, Айзенщайн и Мейерхолд беше ликвидирана от патриотичната руска култура. Появи се филм за великите предреволюционни руски герои. Пудовник направи "Суворов" по нареждане на Сталин. Той наред еврейския "Интернационал" да бъде заместен от патриотичния химн на Александров."

Карпов: "Имаше култ към личността, но това беше личност. Колко липсват днес на Русия такива личности".

Семанов: "Даже в най-лошия кошмар Сталин не е могъл да предвиди, че само 30 години след него в Кремъл ще има предатели и агенти на чуждите спецслужби. Заедно с перестройката в Русия отново се появиха ционистите".

Цитираните мнения не са изключение. Шефът на голяма фракция в Думата Зюганов твърди същото. Според него в КПСС и КГБ винаги е имало две фракции – "те" – евреите, и "ние" – патриотите. Зюганов обвързва бялата и червената идея – СССР беше форма на съществуването на Велика Русия.

Според тези автори началото на Путин беше обнадеждаващо Бързо се разправи с евреите Березовски и Гусински. Но атаката на Америка, която е световна крепост на ционизма продължава.

"Единствената надежда с Путин е, че това, което прави, е тактическа маневра. Сталин също отстъпи в началото на троцкистите, за да се разправи с тях сурово 20 години по-късно".


You have read 1 of your 40 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 284, March 2019
Александър Зиновиев: Какво стана и става с Русия
Александър Зиновиев беше един от най-големите руски публицисти и социолози.Бивш дисидент в СССР. Роден в Кострьомска обл...
    Опис на личните вещи на Сталин след смъртта му
На фона на продължаващите спорове за личността на Сталин и неговата роля в историята – добра или отрицателна, се спомена...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com