Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Конспирация
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Конспирацията "отвлечен самолет". MH17 беше MH370
04.2019

С внимателно организирана тишина на Запад беше потулена 5-ата годишнина от една от най-странните досега в историята на въздухоплаването катастрофи – изчезването на 8 март 2014 г. на самолета на авиолиниите на Малайзия Боинг 777-200 ER по редовен полет МH370 от Куала Лумпур /Малайзия/ до Пекин /Китай/ с 227 пътници на борда от 15 държави и 12-членен екипаж, които загинаха, т.е. изчезнаха безследно. Къде и как – не се знае и до днес.

Унищожението на MH370 най-вероятно беше свързано с крушението на 17 юли 2014 г. на малайзийския /отново!/ Боинг 777-MH17 над Донбас, за което Западът хвърли вината върху Русия.

Тези събития бяха свързани помежду си, най-вероятно с технологията за дистанционно отвличане и унищожение на самолети, тренирана още със събитията на 11 септември 2001 г. в Ню Йорк и усъвършенствана сега с последните катастрофи на Бойнг 737 макс.

Да се върнем накратко към тях...

От 8 март 2014 г. във въздушното пространство над световния океан се разиграваше една от най-странните мистерии на последните години.

Самолет на малайзийските авиолинии Боинг 777-200 ER, полет MH370 от Куала Лумпур до Пекин "изчезна". Въпреки спасителната операция, най-голямата в историята на подобни произшествия, която включваше самолети, кораби и спътници на няколко държави, самолетът или останките от него, не бяха открити по маршрута или другаде в обхвата на полета – в морето и на сушата.

Анализираха се от най-големите специалисти версии – отвличане, саботаж, отклонение, самоубийство на капитана, и всичко, което може да се измисли в тези случаи.

Не беше обсъждан обаче един реален вариант, опит за безпрецедентна бактериологична война срещу Китай. Или отвличане за кражба на най-малкия микрочип KL03, /който се появи по-късно при въвеждането на мрежата 5G/.

И така, на 8 март 2014 г. споменатият полет 370 на малайзийските авиолинии от Куала Лумпур до Пекин изчезна и чак на 25 март някакъв спътник на австралийската авиокосмическа агенция забеляза някъде в Индийския океан обекти, които могат да са останки от самолета. След това се оказа, че става дума за грешка и търсенията се пренесоха другаде.

От 16 март САЩ, Русия и Китай отделиха свои военни спътници за координирано издирване на полет 370. Търсене се извършваше и над Киргизия, Казахстан, Туркменистан, Таджикистан и Узбекистан, където има изоставени съветски летища и военно-въздушни бази. Търсеха и над Пакистан и Афганистан.

Междувременно се появи и версия, че, ако е имало отвличане, похитителите могат да са от "организацията за освобождение на китайската провинция Синцзян", което означаваше, че може да става дума за ново американско "активно мероприятие".

Фактите, които станаха известни от различни източници, бяха: на борда на полет 370 е имало подозрителен товар, пристигнал до Куала Лумпур по околен път. Товарът е пристигнал от САЩ до Сейшелските острови с намиращ се под американски флаг контейнеровоз Maersk Alabama, съпровождан от сътрудници на морска охранителна фирма Trident Group, основана от бивши офицери за специални операции на военноморските сили на САЩ. Фирмата се специализира в охрана на превозване на ядрени и биологични материали.

Корабът Maersk Alabama принадлежи на компанията Maersk Line, базирана в Норфолк /Вирджиния/ в съседство с главната база на атлантическия флот на ВМС на САЩ, управлявана от Waterman от Алабама.

На 17 февруари товарът е бил разтоварен от кораба Maersk Alabama и доставен до международното летище на Сейшелските острови и натоварен на рейс на авиокомпанията Emirates, летящ до Куала Лумпур.

На 8 март товарът е бил изпратен със злополучния полет 370 от Куала Лумпур към Пекин, но не е пристигнал до местоназначението.

От този момент мистерията започна да се задълбочава. Над Южно-китайското море преди влизане във въздушното пространство на Китай самолетът се е отклонил от заявения полетен план и е поел курс към остров Диего Гарсия, в архипелага Чакос, разположен на 3450 км от точката на отклонението. Последното известно положение на MH370 е било над Индийския океан, на около 1600 км на запад от Пърт /Австралия/ - с една дума, в едно от най-затънтените места на Земята. Но само на Диего Гарсия се намират и станция за управление на спътниците на ВВС на САЩ, станция за мониторинг на системата за глобално позициониране на ВВС на САЩ, глобална късовълнова система за връзка на ВВС на САЩ, както и станция за следене за космическото пространство на САЩ и аварийна площадка за кацане на космически совалки.

Това означава, че въздушното и космическо пространство в този район се контролира така, че и албатрос не може да прелети незабелязан, да не говорим за огромен Боинг.

На 8 март спътниците на споменатите държави наблюдаваха самолет в режим на реално време до неговото кацане на базата на военноморските сили на САЩ над Диего Гарсия, регистрирана като "западна площадка за кацане ETOP". Големи самолети там не кацат.

Но след 8 март всичко се промени. Почти веднага на базата кацнаха четири пътнически самолета. Сред пътниците им обаче преобладаваха хората с титлата "доктор" – предимно специалисти епидемиолози и микробиолози от американския център за контрол и профилактика на заболяванията и техни китайски колеги. Не беше даден никакъв отговор защо тези експерти бяха докарани до Диего Гарсия.

Въпроси предизвика и странната логистика на движението на подозрителното карго, доставено от САЩ до Сейшелските острови по море, а оттук към Малайзия по въздуха и "изчезнало" 18-19 дни преди изпращането му в Китай.

Така или иначе това "нещо" е пътувало към Китай. Какво е било то?

Изчезналият самолет, както и много други, е бил оборудван със система за дистанционно управление, която позволява на специално оборудвани хора дистанционно да прехванат управлението на самолета, превръщайки го в безпилотен летателен апарат.

И интересно защо израелската компания ЕлАл побърза да съобщи, че техните самолети не могат да бъдат дистанционно отвличани и имат противодействаща апаратура.

Или, защото от Диего Гарсия Боингът на полет 370 най-вероятно е излетял за Израел, където е кацнал на пистата на базата Неватим в близост до израелските ядрени инсталации Димона в пустинята Негев. Там споменатото "карго" заедно с чипа KL03 са били взети за "окончателна обработка".

Така стигаме до крушението на 17 юли 2014 г. /само четири месеца по-късно от MH370/ на другия малайзийски полет MH17 над Донбас, за което беше обвинена Русия, която го "свалила" с някаква система "Бук".

Преди 5 години бяхме едни от първите, които писахме, че не е имало никаква ракета от руски "Бук", не е имало никакво руско участие или съучастие. И едни от първите, които предложиха версията, че онова, което наистина се случи, беше, че самолетът, който изчезна като полет MH370 над Тихия океан по пътя към Пекин, е бил изваден от укритието и изпратен с дистанционен контрол над конфликтната зона над Източна Украйна, за да бъде свален от изтребител, най-вероятно F-15 на Израел, действащ от летище в Азербайджан.

От първия момент, в който първите трупове от MH17 удариха в земята, Русия беше обвинена. Започнаха разказите за ракети, изстреляни от някакъв "Бук", като важна част от разгръщащия се сценарий за демонизиране на Русия и Путин от хунтата в Киев и Израел, продължила с "химически атаки" в Сирия, "отравянето" на Скрипал и прочее провокации.

Сега се навършват и пет години от катастрофата на MH17 над Украйна, т.е. на самолета, за който западните централи и медии твърдяха, че е полет MH17, излетял от летището Шипхол в Амстердам. Но е ясно, че никога не е имало полет MH17 от Шипхол, че цялата мистерия е поредно смърдящо престъпление, лично на Нетаняху и Порошенко и че истината не е за хора със слаби нерви и сърца.

Самолетът, който катастрофира в Украйна вероятно беше MH370, който изчезна над Тихия океан 4 месеца по-рано.

На 17 юли 2014 г. полет, обозначен този път като MH17, пълен с труповете на пътниците от MH370, запазени с химикали, представени като трупове на болни от СПИН транспортирани за някаква международна конференция, беше свален /взривен/ над Украйна.

Медийното покритие беше пълно с лъжи.

Хората на земята видяха, че MH17 беше пълен с разлагащи се трупове на азиатци.

Бяха регистрирани и странни аномалии на чертите на MH17:

 • светеща флуоресцентна боя до един от труповете;
 • силна миризма на формалдехид във въздуха;
 • липса на кръв на или около труповете;
 • жертвите не са европейци, повечето азиатци;
 • странни мъртви птици;
 • сини и черни устни на жертвите;
 • чисто нови и неизползвани паспорти на жертвите;
 • от екипажа на самолета не бяха постъпили никакви съобщения;
 • самолетът се разпадна на твърде малки части;
 • изчезнаха 80 процента от конструкцията на самолета;
 • мъртвите пътници паднаха голи;
 • отломките и труповете бяха разпръснати на огромно разстояние на отделни неголеми трупи, като че ли някой ги е изхвърлял от друг летящ самолет и т.н.

Да се опитаме да съпоставим нещата.

На 17 юли 2014 г. в 17.20 часа Боинг 777 на малайзийската авиокомпания, полет MH17 от Амстердам за Куала Лумпур, беше свален над територията на Новорусия. Жертвите бяха 298. Останките от самолета паднаха на около 60 км от границата с Русия.

Използването на самолети за различни терористични акции през последните години е любимо занимание на САЩ, Израел и Англия. Ще припомним свалянето на южнокорейския самолет KAL 007 над Сахалин по времето на СССР, трагедията над Локърби, унищожението на иранския пътнически самолет от американците над Персийския залив, "самолетите" атаки на 11.09.2001 г. в Ню Йорк и т.н.

В този списък беше и изчезване на 8 март 2014 г. на малайзийски полет MH370.

Сваленият MH17 беше чартър и возеше участници за СПИН-конференция в Мелбърн. Катастрофата стана над територия на Новорусия. Диспечерската служба, която е водела Боинга се намира в Днепропетровск, където губернатор беше ционисткият украински олигарх Коломойски. От службата са отклонили MH17 така, че да премине над района на бойните действия.

От няколкото версии остана версията, че полет MH17 е бил свален с ракета въздух-въздух. Цялата операция е била организирана предварително с отклоняването на MH17 от неговия обичаен маршрут така, че да прелети над територия, заета от опълченците, върху които да бъде хвърлена вината. Както и стана.

Последваха нови санкции на САЩ и ЕС срещу Русия, нови заплахи от страна на НАТО и т.н.

Ще припомним и версията, че целта на атаката не е бил MH17, а самолетът на Путин "Борд 1", който по същото време се връщаше от Бразилия. Маршрутът на самолета на Путин се е пресякъл с MH17 в близост до Варшава на 330-ти ешалон на височина 10 100 метра. Контурите на самолетите си приличат, линейните размери са сходни, оцветяването от далечно разстояние е почти идентично.

Последва обаче нова изненада, която не беше изненада, тъй като този въпрос се задаваше от самото начало след свалянето на MH17. Кой самолет всъщност беше свален – полет MH17 или изчезналият на 8 март 2014 г. полет на малайзийските линии MH370, за който още тогава се предполагаше, че е бил отвлечен дистанционно от САЩ и Израел, приземен на остров Диего Гарция, където пътниците са били "елиминирани", след което е излетял за Израел, откъдето пребоядисан и преномериран е бил изпратен за Шипхол /Амстердам/, известно като резервното летище на Моссад, откъдето е излетял вместо истинския MH17. А истинският полет MH17, според последни данни, е излетял 17 минути след фалшивия MH17 и е долетял до Куала Лумпур.

Последваха и други факти, от които може да се направи предположение, че участникът в катастрофата над Донецк е бил наистина изчезналият през март малайзийски Боинг 777 от полет MH370. Именно той е бил свален над Източна Украйна. Пътниците в самолета са били отдавна мъртви в моргите, както беше констатирано от свидетели на земята, като самолетът е бил управляван дистанционно.

Номерът на изчезналия през март MH370 беше MRO, а на сваления над Украйна – MRD. "0" много лесно може да стане "D".

Освен това експертизата установи, че един от прозорците на изчезналия през март MH370 е бил запоен с метална пластина, докато при MH17 той е бил отворен. Но на самолета унищожен над Донецк, прозорецът се оказа... запоен.

В такава подмяна в началото беше трудно да се повярва. Но постепенно се оказа, че и правителството на Холандия е въвлечено в тази мащабна операция на САЩ и Израел.

На първо място, само 15 минути преди падането на MH17 Израел възобнови своята агресия срещу ивицата Газа. Катастрофата с MH17 беше използвана като информационно прикритие от Израел за отвличане на вниманието на световната общественост от престъпленията в Газа.

На второ място, появява се въпросът защо и в двата инцидента – през март и юли, участваха самолети на малайзийските авиолинии. Тук нещата са по-малко известни. Малайзия е най-големият партньор на Китай в района на Тихия океан и именно там беше създадена комисията "Куала Лумпур", разследваща военните престъпления на Израел и Нетаняху срещу човечеството.

P. S. И накрая, обърнете внимание кога публикувахме тези анализи – още през 2014 г., и кога нашата версия придоби световен мащаб.


You have read 1 of your 40 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 285, April 2019
И Сталин беше срещу "тях", но не му достигна време
Без да се разбере същността на битката на Сталин с вътрешните и външни врагове на СССР, не може да се разбере и онова, к...
    От Ел Чапо стигнаха до шефа на ФБР Джеймс Коми
Осъждането в САЩ на шефа на наркокартела Sinaloa Хоакин /Ел Чапо/ Гузман показа обвързаността на американската "дълбока ...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com