Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

НОВО ДЕЛО
Мафията: ние тях, или те нас
От редакцията

Със сигурност няма друга мафия по света, както в България, начело с един селски бандит, която да е заливана с толкова разобличаващи данни от всевъзможни източници и която още да е на сцената: апартаменти; наркотици; оръжие за терористите в Близкия Изток; убийства; трафик на хора; данъци; откраднати еврофондове; бандитизъм, грабежи; демография; магистрали; огради по границата; бягство на милиони в чужбина; изнасилвания; обезлюдяване; проституиращи медии; дебилизиране, мутризация; продадени паспорти на ЕС; геноцид; унищожена природа; най-мръсна столица в Европа; продажна външна политика; пълна геополитическа безпътица и т.н.

С две взаимосвързани думи – мафия и корупция.

Заради това и в последното проучване на корупцията по света България е страната в ЕС отново с най-висока корупция, като от 180 държави тя е на 80-то място.

Грабеж и даване на своите хора. Най-корупционен режим в Европа и в света, който стана собственик на цяла държава, за което използва три средства: присвояване на чуждото и раздаване на своите авери; агресивна проституираща медийна пропаганда; тероризиране на населението.

Мафията раздаде всички места в администрацията на свои членове и по този начин контролира институциите и си осигурява изборен ресурс.

Но мафията вече открадна и раздаде всичко и сега посегна към частната собственост, под предлога за национализиране.

Що се отнася до медиите, никога в историята на България не е имало толкова продажни и проституиращи телевизии и вестници, заради това сме на 111-то място в света.

Тероризирането на българите става чрез окупирането и овладяването на съда, прокуратурата и службите с открит преврат и убийство на гражданското общество.

Това означава, че този "преход", който България не познава в своята нова история и в който бяха сменени строят, съюзите, съседите, икономическата система, законите и конституцията, беше извършен от около 1000 души, изплували от политическата канавка маргинали, игноранти, социални лумпени и мафиоти. И, ако България има някакъв принос за Европа през последните 30 години, това е във въвеждането на теорията и практиката на макрокорупцията, т.е. купуването на върхушките на цели политически партии с евтини бонбончета и дребни подкупи.

Заради това политиката у нас е преди всичко корупция.

Такъв е политическият пейзаж на съвременна България – хаос и смръдня.

България продължава да е под окупацията на откровени бандити, политически кретени и икономически олигофрени, които ще продължат да крадат от вашите данъци, за да си плащат големите заплати, ще продължат да мародерстват еврофондовете, за да си пълнят гушите и срещу комисионни да ги раздават на свои фирми, ще продължат да се крият в т.нар. Народно събрание, за да не влизат в затвора и ще продължим да плащаме охраната на един дебел селски бандит, за да не го ликвидират неговите аверчета.

България е пъпът на съвременния европейски кошмар и новият Джурасик парк на Европа. Къде има другаде такава територия, на която политическият и обществен живот е чист дарвинизъм в смисъл, че оцеляват по-тъпите и по-силни животни.

Ситуацията е наистина е "те или ние". Спиралата на взаимната "омраза" ще се навива, докато не се скъса. България е срещу тях и те – срещу нея.

И за първи път в историята ни става дума за истинско национално-освободителна война с всички допустими и недопустими средства.

Това е най-острият социален сблъсък след 1990 г., който преминава в социална революция срещу криминалната система и управляващата мафия.

Сега лозунгът е: "Да ги избием, преди те да са ни избили".

Тъй като външният враг не искаше да си цапа ръцете, намери вътрешни слуги, на които беше отредена задачата да унищожат България. И вече 30 години те само плюскат и крадат. И се ръфат помежду си за онова, което е останало за доразграбване.

В страната беше въведено извънредно положение и окупация на вътрешни и външни бандити. Войната е между нас и тях.

Налице е класически пример за национално-освободителна война.

Мафията трябва да бъде унищожена. Всички средства за позволени и легитимни.

Ние тях, или те нас...?


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 286, June 2019
България, която загубихме /1/
Започваме новата поредица "България, която загубихме: цифри и факти" на инж. Иван Пехливанов, дългогодишен председател н...
    Обедненият уран U-238 продължава да ни убива
Неотдавнашната 20-годишнина от войната на САЩ и НАТО срещу Югославия ни върна към един изключително важен проблем, който...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com