Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Политическият живот в нова България през отминалия месец
Изборният фалшификатор ElectionGuard

Microsoft съобщи, че е намерил решение за защита на изборите в САЩ от външна намеса. Програмата се нарича Election Guard и вече е внедрена в 50 процента от производителите на машини за гласуване за изборите в САЩ през 2020 г. Това означава, че те ще бъдат фалшифицирани и ще има евентуално преизбиране на Тръмп.

Защо? Защото Election Guard е развит от компании с дълбоки връзки във военната промишленост, шпионските централи и израелското военно разузнаване, и вече са били използвани в изборите в около 15 държави /не е изключено и в България в изборите за европарламент/.

Според някои данни ElectionGuard е отворен източник /SDK/, който ще направи "гласуването сигурно, по-достъпно и по-ефективно най-вече, където се използва".

Microsoft сътрудничи с фирмата за сигурност Galois, която е финансирана от Агенцията на Пентагона DAPRA, която помага на Microsoft да получи 10 милиарда долара за програмно обслужване на Пентагона.

Microsoft работи с Националната агенция за сигурност /NSA/ на САЩ за подслушване на Outlook.com, Web Chat, Hotmail, Skype и Windows.

Твърдението, че Election Guard е отворена система и че кодът му ще е публично достъпен, означава, че именно кодът съдържа скрити манипулации или слабости.

Връзките на Microsoft с военното разузнаване на Израел е чрез Unit 8200, известен с неговата намеса в изборите в Африка и Азия.

С една дума, Election Guard ще може да извършва изборен преврат във всяка страна по света, която ще го използва "за по-сигурно".


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 287, July 2019
"Писна ни от вас". И на нас ни писна
"Това е нашият последен бой".Поне така някой би могъл да помисли от онова, което ставаше на континента по време на избор...
    КЕВР ни готви нов тотален грабеж
Незаконната КЕВР ни готви ново тотално повишение на "цената" на тока.Поскъпването ще се отрази убийствено върху граждани...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com