Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Световен шпионаж
Мръсната афера "Педогейт" на Епщайн
Операцията, която ще разтърси САЩ
Анализ на "Строго секретно"

На 6 юли 2019 г., с ареста на милиардера Джефри Епщайн в Ню Йорк по обвинения в педофилия и блудство с непълнолетни и организиране на голяма педофилска мрежа в САЩ, започна "скандала на хилядолетието", една от най-мръсните операции на така наречената "дълбока държава" и израелския Моссад, която ще взриви цялата западна върхушка.

В момента няма нищо по-радиоактивно от Педогейт на Епщайн.

Десетки, а вероятно и стотици непълнолетни момичета и момчета са били експлоатирани в Ню Йорк и Флорида според схемата "масажи", като с тях са блудствали в имението Епщайн в Ню Йорк, на частния му остров или в резиденцията му в Палм Бийч, Флорида. В тях са участвали знаменитости на политиката – демократи и републиканци, от Холивуд, Уол Стрийт, Вашингтон, шпионските централи, "дълбоката държава", масонерията и т.н., като Бил и Хилъри Клинтън, Тони Блеър, Ричард Брансон, Гислейн Максуел, Едгар Бронфман, Принц Ендрю, Принц Пиер де Аренберг, Стийв Форбс, Дъстин Хофман, Мик Джагър, Майкъл Джексън, Джесика и Хана Ротшилд /от британското разклонение/, Евелин и Едуард де Ротшилд /от френското разклонение/, принц Салма Сауд, Лари Самърс, Доналд Тръмп, Иванка Тръмп и др., заради което 66-годишният Епщан може да бъде осъден на 45 години затвор. Ако доживее до него.

От своя страна Епщайн е бил редовен посетител на клуба на Доналд Тръмп в Мар,е Лаго.

Още преди години стана ясно, че Бил Клинтън е посещавал много често "острова на оргиите", т.е. частния остров на Епщайн до Брега на Порто Рико, като самолетът на Епщайн е бил наричан "Лолита експрес". Бил Клинтън е летял с този самолет поне 26 пъти.

Тези обвинения се появиха още през 2016 г., когато медиите около Тръмп атакуваха Хилъри и Бил Клинтън като сексуални престъпници. Ставаше дума за атака на Нетаняху срещу Хилъри и стремеж на МОССАД да подчини напълно Тръмп още преди изборите, за да изпълнява заповедите на Тел Авив след тях. И особено за война срещу Иран и Русия.

Всъщност скандалите около Епщайн са отдавна, откакто е създал цяла педофилна мрежа за обслужване на властовата пирамида в САЩ и на Запада.

Още през 2007 г. Епщайн прекара 13 месеца в затвора, в който през специален вход идваше само да нощува, докато това крило се водеше в "ремонт".

Джефри Епщайн беше и собственик на крупен хедж-фонд, но преди всичко, поне засега, е най-големият сексуален престъпник в историята на САЩ, доставчик на световната върхушка на "живо месо" – момичета и момчета на възраст от 5 до 16 години. Доставките са идвали от специални агенти от най-бедните страни, както и от Балканите след войната в Югославия.

Сред най-усърдните доставчици на "живо месо" за Епщайн е била Гислейн Максуел – дъщеря на британско-еврейския мошеник Робърт Максуел, водещ шпионин на МОССАД, участник в безброй скандали, починал от "инфаркт" и паднал в океана от своята яхта "Гислейн" до бреговете на Испания, но най-вероятно убит или хирургически префасониран и изтеглен от МОССАД от "бизнеса".

Самият факт, че дъщерята на Максуел – шпионин на МОССАД, е помагала на Епщайн във вербовката на женски гости, предполага и агентура на Епщайн за МОССАД, което той не е укривал. Това подсказва, че скандалът с Епщайн е една от най-мръсните операции на МОССАД и ще продължи да се развива.

Сред педофилите - гости на Епщайн, са били милиардерът Лесли Уекснър, бившият губернатор на щата Ню Мексико Брус Кинг, бившият кандидат за президент на демократите Бил Ричардсън, Питър Сорос – племенник на Джордж Сорос, и др., които така са се омешали в секса и политиката на САЩ, че вече не могат да бъдат извадени от нея без да бъдат ликвидирани.

Означава ли това, че Епщайн ще бъде жертван, за да може МОССАД да се разправи с Тръмп или да го стисне в клещите на шантажа?

Както споменахме, още през 2007 г. Епщайн беше пратен в затвора, по същите обвинения, но впоследствие излезе тихо и кротко оттам.

След 2016 г. беше внесено обвинение срещу Доналд Тръмп от една жена, която заяви, че Тръмп я е изнасилил на 13 години когато е била в апартамента на Епщайн, но по време на изборите тази афера беше потулена, тъй като Тръмп беше човекът на МОССАД в тях.

Несъмнено Епщайн е агент на МОССАД и от дълго време е бил използван като хъб за събиране на компроматериали за почти всички членове на американската и глобална върхушка, за техните сексуални престъпления и т. н.

Епщайн е операция на ционизма и "дълбоката държава" с цели, които тепърва ще се разкриват, с обхват Бил и Хилъри Клинтън, както и Доналд Тръмп.

Но това не е някакъв внезапен взрив на справедливост спрямо жертвите на сексуалното насилие над непълнолетни. Напротив. МОССАД пуска машината за шантаж, както преди години срещу Бил Клинтън, на когото пробута Моника Левински, за да го принудят да удари Югославия.

Сега МОССАД иска да постави Доналд Тръмп под пълен контрол да изпълнява заповедите на Тел Авив за война срещу Иран преди изборите през 2020 г.

Ще припомним, че само няколко дни преди ареста на Епщайн, Тръмп не изпълни заповедите на Нетаняху и не нанесе удар по Иран след фалшивите атаки на Израел срещу танкери в Персийския залив. След тях Тръмп трябваше да нанесе въздушни удари по ядрените съоръжения на Иран. Но Тръмп не посмя и сега МОССАД започва поредна мръсна операция, най-вероятно с участието на ЦРУ, британската Mi6 – Педогейт, жертвайки своята отиграна пионка Епщайн, за да изчисти напълно терена от Хилъри и Бил Клинтън и да хване за "гушата" Доналд Тръмп.

По същото време – от 1 до 8 юли, по света се разиграваха много стратегии и страшни събития – ударът срещу руската суперподводница "Лошарик" /виж стр. 12-13/, двете земетресения, т.е. подземни ядрени експлозии в суперсекретната американска база Lake China в пустинята Мохаве, съобщенията за "битка между подводници до Аляска", неочакваното отзоваване на полета на вицепрезидента на САЩ Спенс до Ню Хемпшир и връщането му в Белия дом, възобновяването на климатичната война в Сибир и Югоизточна Европа и т.н.

Арестът на педофила милиардер Джефри Епщайн на 8 юли е част от тази голяма и страшна картина.

Нещата са лоши и ще стават още по-лоши. Докога ще издържат нервите на Путин, Си Цзинпин, Хаменей и Ердоган не е ясно. Лимитът им отдавна е изчерпан.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 288, August 2019
Войната на САЩ срещу Иран
Рязкото изостряне на ситуацията около Иран през последните дни – свалянето на дронове, отвличането на танкери, шантажът ...
    Геополитиката – пред развръзка
Светът отново е на ръба на войната. И отново. И отново. Последните години са една непрестанно повтаряща се Карибска кри...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com