Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
Дали САЩ ще имат ядрено оръжие в България

Изтеклата от НАТО информация, че в Европа, около границите на Русия, има поне 150 американски ядрени бомби B61 не беше нещо ново. Не беше новост и другата изтекла информация, че тези бомби се намират на територията на пет държави от НАТО: Германия – на базите на САЩ в Рамщайн и Бюхел, в Италия – Авиано, в Белгия и Холандия, и на базата Инджирлик в Турция.

Това не е никаква тайна, пишем за тези ядрени оръжия от много време – че САЩ имат поне 700 бомби от серията B61, от които половината /а не 150/ са в Европа.

Писахме и за новата версия – B61-12, прехвърляни от САЩ в Европа с атакуващите F-22 Raptor на бази в Англия. За разлика от B61 те са насочвани и ще носят по-малка мощност.

Процесът не е нов. Започна през 2017 г. с най-голямото прехвърляне на сили на САЩ в Европа след Втората световна война към Германия, Полша, Прибалтика, Румъния, България и т.н.

През март 2018 г. писахме за ядрен трафик през България с френската фрегата "Лафайет", зад който стърчаха ушите на ЦРУ и МОССАД. Вероятно през Варна беше минало ядрено оръжие към Украйна или другаде.

Важно е и съобщението от 18 юли т. г., че в пристанището на Одеса са пристигнали чуждестранни кораби, около които има радиационен фон, може и от ядрено оръжие.

Така стигаме до безумната покупка от мафиота Борисов на американските F-16, които в тази версия и с това въоръжение стават само за една цел – да носят ядрени бомби, в това число B61.

Но защо са ни ядрени атомоносни изтребители, ако няма у нас ядрено оръжие?

Ами, ако се окаже, че американците вече са разположили ядрено оръжие у нас?

Защото в бюджета на Пентагона са предвидени 5,2 милиона долара за строителството на логистичен комплекс в България. За какво е на Пентагона още една база към сегашните 4 бази? Дали не е за склад на ядрени боеприпаси, които ще бъдат носени от закупените "накуп" от Борисов бракми F-16 /виж стр. 5/.

Такова престъпление в историята ни няма. България ще е първата държава, която ще бъде унищожена в предстоящ ядрен конфликт.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 288, August 2019
Геополитиката – пред развръзка
Светът отново е на ръба на войната. И отново. И отново. Последните години са една непрестанно повтаряща се Карибска кри...
    Новият ЕС е по-лош и от предишния
Изборът на немската министърка на отбраната Урсула фон дер Лайен /вместо холандския социалист Франс Тимерманс/ за шеф на...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com