Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Мелница за разни проверени слухове
До читателите на "Строго секретно"

Даваме си сметка, че сме единствената българска медия, която от четвърт век е с утвърдени позиции и в света. Заради това продължаването или спирането на "Строго секретно" в неговия книжен или интернетен вариант, е и политически въпрос в международен мащаб.

Също така си даваме сметка, че живеем от 30 години в изродена медийна обстановка в България, която по свобода на словото е на 122-о място в света и на последно в Европа, т.е. напълно деформиран и неадекватен контролиран от мафията медиен пазар.

И монополизирането на медиите е в ръцето на мафията, на която трябва да плащаме "търговска отстъпка" от 40-50 процента. Като добавим и ДДС-то стават 60-70 процента. От оставащите 30 процента трябва да се плащат печатници, заплати и т.н.

Досега нито едно друго издание не можа да издържи – всички са фалирали и са собственост на мафията. Отгоре на всичко трябва да издържаме и многотиражките на Пеевски.

В по-нормални условия би трябвало да струваме 3 лева, колкото през 2014 г., а не сегашните 7 лева. Но пазарът не признава "ако". Това е положението.

Даваме си сметка, че всеки лев от вашия джоб е с еквивалент на един хляб в най-бедната държава в Европа. Но алтернативата е да закрием вестника, да се откажем от битката и да ви лишим от последната свободна и независима медия.

Едва ли си давате сметка колко зле са нещата в България, която е медиен затвор, медийна колония, т.е. медийната черна дупка на Европа.

Заради това преди няколко месеца предупредихме, че през 2020 г. може да се наложи спирането на "Строго секретно", т.е. обстоятелствата може да се окажат по-силни от нашите планове.

В момента анализираме няколко опции:

  • спиране на книжното издание на "Строго секретно";
  • преминаване към двумесечно издание при същата цена;
  • концентриране върху интернетното издание на сайта на "Строго секретно" и др.

Засега ще правим всичко, което зависи от нас, за да останем в безпрецедентната информационна война, която е историческа, глобална, космическа.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 292, Dec. 2019
"Строго секретно" стана на 26 години
Ако искаш нещо да бъде направено добре, направи го сам.С тази стара максима преди 26 години издадох първия брой на "Стро...
    Царят на идиотите
...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com