Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

СПИН - великата мистификация на ХХ век

Разбира се, в началото беше прословутия СПИН – Синдром на имунната недостатъчност, и неговата колосална лъжа. Всички следващи "пандемии" базираха върху "лабораторията", в която беше разработена и внедрена тази психооперация на първото биооръжие заради политически, икономически, геополитически и военни причини.

Отминаващото време само затвърди версията, че СПИН беше една от най-мръсните операции на САЩ от времето на Студената война.

Основният въпрос е откъде дойде СПИН. От зелените маймуни, които африканците са яли може би недоопечени! В това само идиоти можеха да повярват.

Въпросът "кой печели" също беше на дневен ред. Ставаше дума за нефта, златото, диамантите, металите на "черния континент", ако неговото население е атакувано от някаква необяснима пандемия, която е избирателна, тоест, оръжие на расова основа. Разбира се, нямаше нищо общо с тезата на западните лекари за необуздания полов живот на африканците и за тяхната нестабилна имунна система.

Но причината беше различна и се съдържаше в една разработка на Хенри Кисинджър от 1974 г. за Националния съвет за сигурност под заглавието "Последици от ръста на световното население за сигурността на САЩ и техните интереси по света", в която беше написано още тогава:

1. Депопулацията е висш приоритет на външната политика на САЩ спрямо страните от Третия свят.

2. Намаляване на населението в тези държави е от жизнен интерес за американската национална сигурност.

3. Икономиката на САЩ ще се нуждае от големи количества минерали от чужбина, особено от по-малко развитите държави.

Кисинджър написа това през 1974 г., точно 10 години преди съобщението за "откриването на вируса" на СПИН.

Но "научната общност" констатира, че HIV-вирусът на СПИН е влязъл в населението на Африка за първи път през 1975 г., тоест няколко месеца след тази супер секретна разработка. Няма никакъв вирус на СПИН, с който се бори медицината.

Всъщност вирусът на имунния дефицит на човека никога не е бил изолиран. За това знаеха и неговите "първооткриватели" Люк Монтание (Франция) и Роберт Гало (САЩ). Няколко години след като HIV беше "открит" Гало беше принуден да признае, че откритие никога не е имало, че няма никакви доказателства, че HIV предизвиква СПИН и че въобще не е вирус.

Това "откритие" беше манипулиране на фактите на Гало не за първи път. В резултат, през 1992 г. той беше обвинен в антинаучни действия от Националния здравен институт на САЩ, но всичко остана незабелязано.

СПИН е колосална лъжа. Има социални причини за имунния дефицит – бедността, недохранването, наркоманията, различните болести и много други неща. Има и екологични причини – ултразвуково и високочестотно радиоизлъчване на новата електронна техника, радиацията, отровите във водата, въздействието на големите дози антибиотици и т.н.

От времето на "откриването на СПИН правителството на САЩ похарчи за борба с него 70 милиарда долара. Два милиарда годишно получава Центърът за профилактика и контрол на заболяванията (CDC), в чийто офиси се роди митът СПИН през 1981 г. – AIDS.

През 1976 г. дирекцията на Центъра заяви, че се е появил нов вирус на "свинския грип", който скоро ще започне да коси американците "наляво и надясно". С тази заплаха им отпуснаха огромни пари за производството на ваксини и започна тотално ваксиниране. 50 милиона американци бяха инжектирани. Но изведнъж стана ясно, че няма никакъв вирус и че ваксината има мощен страничен ефект, от който хиляди хора получиха тежки нервни разстройства и паралич. Около 100 милиона долара държавата плати за съдебни искове.

След като не успя със "свинския грип" Центърът се залови за СПИН. Бързо откриха вируса, който "вероятно" предизвиква СПИН и го нарекоха вирус на имунната недостатъчност, съкратено HIV.

И нещата тръгнаха. Започна производството на болни от СПИН с финансирането от 2 милиарда долара годишно. В много учени това шарлатанство предизвика възмущение. Те казваха, че няма никакъв вирус и че тестът фиксира само наличието на антитела в организма. Тестирането даваше положителен резултат, тоест откриваше "вирус" при туберкулоза, пневмония, ревматизъм, множествена склероза и още 20 болести, както и при ваксините и преливанията на кръв, тоест след външно вмешателство в нормалната работа на организма. Срещу него организмът отговаря с изработка на антитела, които "открива" HIV-тестът.

Замислете се за този абсурд – над милион души, в които беше открит вирус на HIV преди повече от 30 години, досега не са се разболели от никакъв СПИН. Обратното, на 1,5 милиона души лекарите с радост биха залепили етикета "болен от СПИН", но тестът не показва никакъв HIV.

Унгарският лекар Антал Мак заяви, че повечето диагнози се основават не на изолирането на вируса, а на решения на Световната здравна организация да бъдат причислени към него такива клинични симптоми, като загуба на теглото, хронична диария и постоянни високи температури. Сега е ясно откъде в африканците се взимат тези "милиони болни от СПИН". Загуба на тегло и температура – марш на тест. Реакцията на HIV е положителна. Ура, болен.

Световната здравна организация се залепи за тази ясла и не може да се откъсне оттам. И искаха милиони и милиарди долари!

Къде отиваха? Как мислите? Основно – за... презервативи. И така милиони африканци боледуват и мрат от малария, туберкулоза, недохранване и още един букет от болести, свързани с антисанитарията, глада, климата, тежките условия на живот. По-рано имаше специален термин – болести на нищетата. Но искаха да ни убедят, че реално те боледуват и мрат от някаква загадъчна и непобедима епидемия, от която могат да се спасят само с... презервативи. Значи, не е нужно да им се изпращат храни и лекарства за общоизвестните болести. Не е нужно да са ваксинирани срещу туберкулоза. Не е нужно да се готвят местни лекари и въобще да се изгражда здравеопазване. Но е нужно да им се изпращат милиарди гумени презервативи и шарени опаковки. Не срещу мистичния СПИН, а за да не се размножават, за да бъде залят цивилизования свят от "черна вълна".

Два заека с един изстрел – и раждаемостта намалява, и смъртността от туберкулозата и другите болести на нищетата расте. И Западът отгоре на всичко изглежда като благодетел.

Борбата със СПИН е типичен пример за грандиозна измама. Такъв е този подъл свят. Истината не е нужна даже на учените. Такова глобално мракобесие, построено на търговска основа, не е познавало и "мрачното средновековие".

Налице е една недоказана хипотеза за HIV/СПИН, действаща в полза на световната медицинска върхушка, трупаща от нея милиарди, манипулираща световните медии и създаваха специални групи за давление в интерес на няколко световни фармацевтични корпорации. Колко милиарди долари, колко насочени преднамерено в задънена улица изследвания, колко неспасени човешки живота – това е ужасно!


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 295, March 2020
Какво са тези страшни и странни вируси
Дали вирусите наистина носят неизбежното унищожение на цивилизациите, че толкова отдавна се страхувахме от вируса на SAR...
    Тиери Мейсан: За някои въпроси за интерпретацията на "катастрофата"
В края на Втората световна война нацистите започнаха да унищожават евреите и циганите в Европа.Настоящото тълкуване на е...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com