Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Те не идват само за мен, те идват и за вас
03.2020

Атаките срещу мен и издавания от мен над 25 години вестник отдавна излязоха извън Българя. Но интензифицирането им през последните месеци наистина е тревожно и показателно.

Свикнал съм с атаките срещу мен лично и защитаваните от мен идеи във века на мракобесието. Не се оплаквам. Всеки плаща за мисията, ако я има, и за нейните рискове.

Отдавна сме и единствената българска медия с утвърдено място в световен мащаб. На това се дължат не само вътрешните, но и външните провокации и заплахи през тези 25 години на преврати, контрареволюции, еволюции, демокрации и т.н.

Свършихме добра работа. Доста има още да вършим. Заради това казваме, че "все още не е вечер". Още повече, че сме единствената българска медия с място в света във времето на безпрецедентната информационна война и на напълно деформирания и неадекватен глобален медиен пазар, на който сме сред пионерите и прокарвахме пътя на така наречените алтернативни медии, които днес вече имат доминираща позиция.

Заради това продължението или изчезването на издавания от мен "Строго секретно" – в книжен или интернетен вариант, както и евентуалното приключване на моята кариера като журналист, издател, икономист, геополитик, международник, учен и т.н., е и политически въпрос с международен мащаб.

Заради това и атаките срещу мен и вестника от различни източници само показват в каква криза е информацията не само в България /както предупреждавах всички вестници са фалирали/, но и в света.

Кризата е огромна. Това е пиковият момент на нейното деградиране.

Хората не си дават сметка колко зле са нещата. Целият свят е медиен затвор и информационна колония...

Преди доста време, в края на 80-те години, имах възможност да говоря в Прага няколко часа с Густа Фучикова – вдовицата на Юлиус Фучик.

Но и в най-големите си фантазии (добри или лоши) не съм предполагал, че ще стигна до същите думи, които ще перифразирам, за да не плагиатствам: "Хора, внимавайте, те не идват само за мен!"

Тази война е наистина историческа, глобална и космическа.

P.S. Ако се наложи спиране на книжното издание ще останем, докато можем в интернет на нашия сайт strogosekretno.com.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 295, March 2020
"Беззападност" срещу "стратегическо търпение"
Начало като на новата 2002 г. би било достатъчно, за да запълни със своите събития началата на предишните 20 нови години...
    Най-голямото престъпление – фалшифицирането на изборите
Появата на тези анализи преди известно време трябваше да предизвикат най-големия скандал на последните години. Защото ст...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com