Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Анализ - прогноза Строго Секретно
Време е за бунта на вашия живот

Двата сблъсъка вървят едновременно – насажданият ни COVID-19 и световната гражданска информационна война.

Координацията им е доста добра, за да се озовем в сегашния момент на обърканост, в който сме бомбардирани с ужаси и паники. Денем и нощем. Нощем и денем.

Страхувай се! Какъв ужас!

Някакъв измислен COVID-19 пристигна и светът спря. Всички основни свободи ни бяха отнети светкавично – без плебесцити, референдуми и дебати. Вместо тях полиция, армия, бариери, шпиониране срещу всички и навсякъде.

И границите затвориха, въпреки че обещаваха, че ще бъдат отворени завинаги. И международният живот спря.

Всичко се случи толкова бързо, че повечето от нас нямаха време за реакция, безпомощни пред спуснатите бариери и таблата с отменените полети. Отвъд тези граници останаха нашите семейства, колеги, приятели, страни и градове, които искаме да посетим.

Този глобален концлагер ни беше наложен "заради нашето добро, за да можем ние, и другите, да оцелеем".

Така ни казаха и само за два месеца планетата беше разпарчетосана, както никога преди, даже от големите войни. Но никой няма намерение да компенсира милионите унищожени или редуцирани човешки съдби и животи. И в момента цяла Африка, Азия и Латинска Америка са извън досега. Чужденци не могат да влизат в САЩ. Повечето държави са изолирани крепости.

Никой не ни пита за нашето право на живот. Те сега създават нов морал, нови правила и норми на хуманността.

А ние, които вярвахме, че сме спечелили, изведнъж разбрахме, че това е мираж. Военен мираж. По-точно два – на оръжейния биовирус и на гражданската информационна война. Първата не може без втората и обратното.

Защото с операции "корона-пандемия" от началото беше ясно, че става дума за:

  • глобална психооперация;
  • събитие, прикриващо биотерористични атаки под контрола на САЩ, Израел и Gladio, прикривани от основните медии;
  • платени от международния банков картел, като последна репетиция преди Третата световна война в Европа, Азия и Близкия Изток;
  • налагане на режим на ново расово и апартейдно разделение на човечеството и задължително ваксиниране и чипизиране;
  • въвеждане на безкасово общество и цифрова икономика, унищожение на пазарите на планетата и националните икономики на Китай, Русия, Германия, Япония, Иран и др.

Но в това се състоеше и грешката им. Те могат да държат 8 милиарда в новия концлагер на технофашизма. Отпорът на човечеството нараства бавно и гневно. Когато хората разберат истината, тогава яростта им ще се излее на улиците.

Не, не сме на една и съща лодка. Ние сме в една и съща буря, но на различни лодки, в различни направления.

Даже когато ограниченията бъдат вдигнати, нищо няма да бъде "нормално" и "както преди". Войната не е само срещу някакъв вирус и лъжливите медии. Тя е за всеки човешки живот. Дотам стигнахме.

А те: "страхувайте се, мийте си ръцете по няколко пъти, сами се изолирайте, сами се карантинирайте, носете маски и ръкавици, болниците са препълнени с трупове, стойте си в къщи, стойте далеч от хората, далеч от църквата". Отмениха и спорта, концертите и училищата.

Това, според тях, е новата вирусна "нормалност", в чиято основа е страхът.

Страхът стана новият им герб.

Истинската пандемия не е вирусът. Това е страхът, насаждан и от медиите.

И тук е втората им грешка. Онова, за което не се пише и говори, е масовата смърт на така наречените "масови медии", които ние наричаме преститутки.

Хроничната болест на тези труженички премина в състояние на клинична смърт. Слуховете за смъртта на печатните медии не се оказаха преувеличени.

Вестниците, каквито ги знаехме, останаха в миналото. По време на пандемията фалираха и изчезваха с милиони по света, в това число и най-богатите.

Свидетели сме на поредния прелом в развитието на човечеството, което се оказа на друго място, а не там, където са тези медии.

И преди са ни сполетявали кризи, които са поставяли човечеството на колене. Но тази ни показа, че е необходима промяна на цялата система, че именно хората, а не парите, са целта на живота на тази планета, където сме дошли за ограничено време. Когато разберем нашата временност започваме да разбираме и нашата терминалност, и да се опитваме да напълним нашето жизнено време със смисъл.

Нашето значение като консуматори се изпари, лозунгите на прогрес, справедливост и равенство еволюираха в алгоритми, с които роботите шпионират нашите думи и елементарни свободи.

Това е контролирано разрушение навсякъде и на всичко. Но този път не са двата небостъргача в Ню Йорк през 2001 г., а нашият живот.

Стигна се до последния етап на капитализма, в който хората не са нужни. Банките сами си печатат и дават пари и елиминират най-важното звено на живота – хората, които, за да не пречат, са затворени в новия вирусен концлагер, на който даже не пише Arbait Macht Frei, защото не ни дават и да работим.

Заради това нашата мисия има и колосално обществено значение. Променя се светът, геополитическите полюси ще бъдат дефинирани отново. Нужни са нови цели, ориентири и ценности през ХХІ век.

Извънредните времена се нуждаят от извънредни мерки.

Технофашизмът води към репресивна система, която не толерира никакви форми на дисидентство. И тук битката е свирепа. Пристигнахме доста преди разписанието в онова, за което се пишеше във фикциите на Оруел и Бредбъри, концентрирани в "пари – сила – контрол", т.е. глобалната тирания.

За съжаление опциите, с които разполагаме, не са много. Време е за истината.

Става дума за система на абсурда, за системен абсурд или абсурдна система.

Най-точното е система на абсурда, която доведе планетата до екологична гибел, като човекът стана несъвместим със Земята.

Заради това бунтът – революцията е срещу тази абсурдна система. Системата е врагът.

Това е системен срив. Тази система повече не може да съществува. Наблюдаваме нейната смъртна агония.

Следователно, започна поредната антисистемна революция.

Това е грандиозна война в мащаба на цялата планета. Такова нещо досега не е имало.

Глобализирането покри целия свят. Заради това кризата е планетарна. И революцията е глобална.

Срещу нас е все още противник, който е парализиран от страх – панически, животински. Кой ще надделее не е ясно. Двубоят е колосален, исторически, космически...


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 298, June 2020
Това нещо не подлежи на ремонт
Вече писахме, че вероятността да се заразим от така наречения "корона вирус" е по-малка от вероятността да ви удари мете...
    Няма "късно", има "вече не е нужно"
За всеки човек идва момент, за който след това ще казва: "това е моментът, от който моят живот се промени завинаги".Това...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com