Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Досие - актуална тема
Каква е разликата между 4 и 0,04
Анализ на "Строго секретно"

Преквалифициралата се във вирусолози шайка от ГЕРБ, начело с главатаря им Борисов, са за затвора, този път за измама и лъжа, и нанасяне на колосални щети на българите и България с някаква фалшива епидемия.

На първо място е лъжата за пандемия на Борисов и Мутафчийски, причинила милиарди загуби и щети на страната и икономиката.

За какво става дума?

За епидемия /пандемия/ се счита ситуация, в която случаите на епидемично заболяване на определена територия – например българската, през определен период от време са повече от 5 процента. Понякога и 4 процента.

Да направим кратки изчисления.

България в момента има население от около 7 000 000 души. Броят на активните случаи /както те замазват образа/, т. е. на заразените – според тях, от началото на пандемията е 2800-3000 души.

Взимаме средно 3000 души, въпреки че тестовете са фалшиви поне в 50 процента.

Процентът на заразените е 3000:7000000=0,00042.

Това означава 0,04 процента.

Но за епидемия говорим, ако заразените са 4 процента.

Значи, делим 4:0,04=10 пъти.

А това означава, че реалната опасност от епидемията е била преувеличена 10 пъти и че двамата – Борисов и Мутафчийски, са извършили преднамерено престъпление с измама /непознаването на материята не ги оправдава/ и в користен интерес са насадили паника, страх и омраза с подкрепата на фалшивите медии и са въвели някакво извънредно положение, карантина или каквото там си измислиха.

Това означава, че реалната опасност от епидемията е била само 1/10, а щетите – материални, здравни, психологически и т.н. са 9/10 от лъжата и са заслуга на Борисов и Мутафчийски и обслужващите ги медийни игноранти.

Но това е само началото.

Борисов и Мутафчийски са престъпници спрямо здравето на хората, защото Министерски съвет не разполага с нито едно копие от водените протоколи на заседанията на Националния оперативен щаб /НОЩ/. Това означава, че двамата са действали конспиративно и че нито едно решение на правителството не е взето на базата на аргументите на НОЩ.

На трето място, удължаването на карантината е поредно престъпление за което Борисов и Мутафчийски трябва да понесат наказателна отговорност за злоупотреба с власт и за причинените вреди на здравето на хиляди хора, които нямаха достъп до здравеопазването, заради карантинните безумия на Борисов. Става дума за целенасочени действия, чийто крайни резултати са известни на извършителите.

На четвърто място, беше погазена конституцията и конституционните права и свободи на българите и на достойнството на личността, което трябва да се охранява от държавата, нерушимото право на всеки на свободно движение и свободен избор на местопребиваване и местожителство.

В конституцията въобще няма термин като карантина, извънредно положение, повишена готовност, режим на самоизолиране или подобни измишльотини на Борисов и Мутафчийски.

България постави и нови европейски антирекорди? Докато другите развързваха кесиите с антикризисни пакети, Борисов започна да ни раздава наши пари като кредити.

Гърция обяви антикризисен пакет на стойност от 5,35% от БВП, Германия – 7,2%, Полша – 9%, Чехия – 16%, Унгария – 20%.

Българският антикризисен пакет е в размер на 4% от БВП, но по-голямата му част са за кредити. За сравнение – кредитите в Унгария са едва около 20% от антикризисния пакет.

В редица държави правителствата поеха 80% и повече от заплатите на хората, принудени да си останат вкъщи. Испанското правителство пък направо въведе базов доход за своите най-бедни граждани.

На кого в България дадохме най-много пари – 330 млн. лв. – кеш? На полицаи и военни. Защо на военни? Може би, защото военният министър е коалиционен партньор. Медиците на първа линия заслужиха значително по-скромна сума – 90 млн. лева.

На другите, които трябваше да си стоят в къщи и да не работят, на практика им се каза да се оправят, както могат.

Предложението на ЕС е в рамките на следващия бюджет на ЕС да бъдат предвидени около 750 милиарда евро за стабилизиране на европейските икономики след коронавируса. От тях 500 милиарда ще бъдат безвъзмездни средства, а останалите 250 милиарда – под формата на кредити.

Кой колко ще получи?

Лъвският дял ще получат Италия и Испания – общо над 313 милиарда евро от които 154 милиарда ще трябва да връщат. Полша ще получи над 64 милиарда евро (26 милиарда под формата на заем), Франция – 38 милиарда (изцяло безвъзмездни), Гърция – близо 32 милиарда (9,4 млрд.), Румъния – 31 милиарда (11,5 млрд.), Германия ще получи 28 милиарда евро (изцяло безвъзмездни).

За България е предвидена помощ от 12,3 милиарда евро помощ, които се разпределят така: 9,2 милиарда евро са безвъзмездни, а остатъкът от малко над 3 милиарда евро ще трябва да се връщат.

Отсега внимавайте къде ще отидат или по-точно изчезнат, тези 9,2 млрд. долара.

P. S. И като потвърждение, че ни четат /с още няколко източника/ по целия свят, на 8 юни ръководителят на СЗО по COVID-19 Мария Ван Керхов заяви, че няма пандемия и "изтри всички аргументи в полза на задължителните ваксини или следене на контактите, защото безсимптомните носители не разпространяват COVID-19".

Безсимптомното разпространение беше единствената причина за заповедта за маски и социална изолация.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 299, July 2020
Царят на идиотите
...
    Ваксините – международно престъпление
С разпореждането за присъединяване на България към европейската инициатива за осигуряване на ваксина срещу COVID-19 от Г...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com