Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Биотероризъм
Коронавирусът - глобална биооръжейна епидемия
Анализ на "Строго секретно"

Не друг, а вътрешното министерство на Германия пусна доклада за фалшивата епидемия COVID-19.

Ето някои от ключовите пасажи:

  • Опасността на Covid-19 беше преднамерено надценена.
  • Хората, които умират от вируса, по същество са тези, които биха умрели статистически през тази година, защото са достигнали края на живота си и отслабените им организми вече не могат да се справят с всеки ежедневен стрес (включително 150 вируса, които в момента са в обращение).
  • В световен мащаб в рамките на първото тримесечие не е имало повече от 250 000 смъртни случая от Covid-19, в сравнение с 1,5 милиона смъртни случая по време на грипната вълна 2017/18.
  • Опасността не е по-голяма от тази на много други вируси.
  • По време на кризата държавата се доказа като един от най-големите производители на фалшиви новини.
  • Повече хора умират заради налаганите от държавата мерки срещу вируса, отколкото са убивани от самия вирус.
  • Здравната система, фокусирана върху вируса, отлагаше другите животоспасяващи операции и забавяше или намаляваше лечението за другите пациенти и т.н.

Докладът от 93 страници, озаглавен "Анализ на управлението на кризите" беше изготвен от научна група, назначена от вътрешното министерство и съставена от външни медицински експерти от няколко германски университети.

Какъвто и да е резултатът за човечеството, произтичащ от тази "добре изградена" пандемия, вече може да се каже, че двете "стари" професии ще останат компрометирани за дълго време.

Познахте – става дума за журналистиката и официалната медицина. Защото и двете сфери се управляват от политически, а не от професионални власти. Коронавирусът тестваше всички и много неудобни власти ще останат в историята със същата слава, като подсъдимите в Нюрнбергските процеси.

Говорим за онези, които се събраха в своите студия, на страниците на своите вестници, разни "експерти", генерали, психолози, психоаналитици, математици и икономисти, които разяждаха доверието на измаменото население.

Един от първите "опровергани" от тези игноранти беше изтъкнат френски професор, който в своята клиника в Марсилия имаше много висок процент пациенти, които се възстановиха от Covid-19. Професор Раулт ги лекуваше със старо, банално и евтино лекарство, което в много южни страни лекува малария, ревматоиден полиартрит и още няколко заболявания. Това лекарство, до самата пандемия, винаги беше свободно и на разположение във всички аптеки по света, но след това с него започнаха да се случват невероятни неща.

Това лекарство (хлорохинин) изведнъж изчезна от свободна продажба и въобще в няколко страни наведнъж. В други няколко държави същото лекарство започнаха да дават изключително по рецепти и изключително на пациенти, които вече са били подложени на лечение с него за други заболявания на различни от Covid-19. Няколко седмици по-късно избухна пандемията, започнаха страстите, паниката завзе мозъците и забавлението започна.

Поразителните резултати от метода на професор Раулт за лечение на ковоидни пациенти в началните етапи с хлорохинин много бързо се озоваха на първите страници и предизвикаха очакваната двойна реакция - възторгът на обезумялата от страха публика и яростта от страна на неговите медицински колеги, които се събираха на купища в телевизиите, правеха печални и презрителни гримаси и казваха, че е рано да се радваш, че все още трябва да се проверят страничните ефекти на препарата и на самия метод на Раулт и т.н.

Президентът Еманюел Макрон лично пристигна в клиниката със свитата си, бродеше, кимаше, ръкуваше се и уверяваше пресата, че той лично ще наблюдава резултатите и ще даде експертно мнение. Два дни по-късно експертното становище беше публикувано във френски редакции – методът на професор Раулт беше официално отхвърлен като опасен със "странични резултати" и забранен на всички действащи лекари за лечение на Covid-19. Буквално озверялата общественост пишеше петиция след петиция, пациентите на Раулт се възстановиха един след друг, колегите му настояваха да не лекуват хора, а да се чака ваксината, а професорът публично заяви, че плюе на официални разрешения и е готов да бъде изключен от колегията, но все пак ще продължи да лекува пациентите си и да не ги оставя на милостта на "страничен резултат", който ги изпраща в друг свят.

Репутацията на проф. Раулт се тъпчеше в калта с още по-голяма ярост – на Раулт не може да се вярва, защото той е рошав ексцентрик, той има дълга коса и прилича на типичен луд учен от холивудски филм, който с експериментите си тласка света към катастрофа.

След всичко това откровено истерично малоумие се налагаше една единствена сиво-студена стоманена есенция – Covid-19 не трябва да се лекува, срещу Covid-19 трябва да има ваксина. Изчакайте ваксината, страхувайте се от Раулт и страничните ефекти на хлорохинина. "Страничният ефект" бе подкрепен със слухове за "смъртни случаи, причинени от използването на метода и лекарството на Раулт".

Когато пандемията започна да намалява в пресата започна "втората вълна" на антираулската пропаганда. В няколко големи вестника (най-големият от които през 2019 г. получи "скромна" безвъзмездна помощ от 1,9 милиона евро от Асоциацията на Бил и Мелинда Гейтс), отново се появиха статии, клеймящи лекарството, метода и самия професор Раулт.

Но сега, истинските медицински експерти започнаха да защитават Раулт и започнаха да се появяват любопитни подробности. Например, че "страничните ефекти", които били открити в лекарството и метода, нямат нищо общо с лекарството или с метода. Всъщност "изследователите" просто преброиха няколко смъртни случая на пациенти в напреднала възраст, които пристигнаха в клиниката в критично състояние за лечение и, докато някои лекари търсеха възможност да лекуват и спасяват, други правеха различни неща, ръководени от напълно различни амбиции.

Но това не е всичко.

Друг професор, директор на голяма клиника в едно от предградията на Париж, каза: "Няколко седмици преди "големия глобален затвор" в клиниката пристигна делегация от "висшето тяло", отговарящо за френската медицина и дадоха указание за "препрофилиране" и изписване по домовете им на всички ходещи пациенти и за подготовка на очакваните "ковидници". Тогава, за голяма изненада на лекарите, директорът беше помолен да даде пълния запас от наличния хлорохинин (Plaquenil), както и пълен списък на пациентите, които вече са подложени на лечение с това лекарство не срещу Covid, а срещу други заболявания. Но клиниката разполага със сплотен екип който скрива част от резервите на лекарството. Нито един служител – от медицински сестри до последния хирург, не е казал и дума за това неподчинение. През всички следващи седмици те тайно са лекували с лекарството и метода на професор Раулт. Резултатът: по времето на "жестоката пандемия" в тази клиника са умрели само двама пациенти на възраст над 80 години.

Ще продължим да следим "страшната пандемия" и перипетиите на това мошеничество, превърнало в позор хипократовата клетва.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 299, July 2020
Китай-САЩ: Какво става в Хонг Конг
На 28 май 2020 г. Китай прие Закона за националната сигурност на Хонг Конг, който променя външнополитическия дневен ред ...
    Пандемията SARS-COV-2, произход и цели
Д-р Си Ченгли е китайска вирусоложка, която изследва коронавируси, подобни на SARS, с произход на прилеп.Си ръководи Цен...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com