Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

BULGARIAN BUSINESS CLUB
Всепартийна, всепобедна политпрограма
Анализ на "Строго секретно"

Както предвиждахме излизането от вируса ни вкара в хаоса на предстоящи избори с актуализиране на старите и появата на нови партии.

Онзи от Банкя започна да си проветрява групата за взаимна адорация. Друг офейкал в Дубай, който му бил давал пари в куфари, го плаши с нов политически проект.

Трети издухан от споменатата по-горе група заради твърде много апартаменти, ще си прави и той нова политструктура.

В БСП пък недоубитата секта на Луканов искат да катурнат сегашната структура и пак да се скрият на топло с нещо по-така и по-иначе.

Навсякъде кипи предизборна подготовка. Явно в карантината са свършили парите и нямат откъде да крадат. Няма и в касите на спонсорите.

Никой не знае какво да прави. Всички декларации напред към "светлото бъдеще" бяха утрепани от вируса. Светлото бъдеще е макабрична шега на фона на обещаваните от един хирург – фатмак камари от вирусни трупове с втора и трета вълна.

И как в тази обстановка да бъдат убедени хората да гласуват, ако никой не е сигурен, че ще доживее до половината им мандат.

Отчитайки неграмотността на избирателите разработихме универсална, всепартийна, всепобедна и ефективна политпрограма – pro publico bono. Взимайте и използвайте, нямаме претенции за авторски права. В мрачната действителност и още по-мрачното бъдеще трябва да се обясни на избирателя, че нищо добро не го чака и че идва още по-голяма мизерия. Заради това програмата може да се нарече "напред, към още по-бедна България".

Може да се започне с обещанието, че към безплатното кебапче ще се добави и безплатна бира.

Вълната от уволнения и безработица заради вируса трябва да бъде контрирана с постулата за пълна безработица с пълно или частично заплащане, т.е. безработица за всички. Въвежда се следният жизнен ритъм – 8 часа свободно време, 8 часа почивка от свободното време и 8 часа спане след свободното време и почивката, общо 24 часа нищо неправене. За да не се скучае в това време може да се обещае задължителен алкохолизъм и легализиране на всички наркотици.

За юношите, които свикнаха да не ходят на училище, ще обещаем ликвидиране на задължението да учат. Това пък ни води към въвеждането на задължителна младежка пенсия.Много по-добре е финансово независимите хора да са млади и здрави и да получават пенсии, а не когато са стари да ги харчат за лекари и лекарства.

Необходимо е и преустройство на социалната държава чрез рационализиране на престъпността и съответните закони. Всички потенциални престъпници ще бъдат изкарани от затворите и събрани в едно населено място – например Банкя, заедно с всички полицаи. В краен случай населеното място може да бъде оградено с бодлива тел или с ограда. Това, разбира се, ще доведе до ликвидиране на затворите и до спестени средства за тяхната поддръжка от бюджета.

Тъй като извършителите на всички крупни престъпления са политиците и, за да се освободи обществото от тази напаст, трябва да се легализира корупцията.

Необходима е и промяна в структурата на приходите на държавата, чийто бюджет ще се събира само от лотарии и тото-игри, с търкане и он-лайн. По този начин ще се съберат излишните пари от богатите безработни.

Данъци ще се събират само от работохолиците, които по никакъв начин не могат да бъдат принудени да станат безработни.

По-богатите ще плащат повече, благодарение на гениалното откритие на един свищовски счетоводител, с което бюджетните приходи ще са по-големи. Затова ще има парична реформа, опираща се на историческото нововъведение, че 1 лев се равнява на 120 стотинки. Това ще увеличи приходите на държавата с 20 процента.

И икономиката ще бъде реформирана. Ще бъдат елиминирани всички малки фирми и заменени с още по-малки фирми, ангажиращи по-малко от един работник. Това ще направи невъзможно разпространението на COVID-19 на работното място. Ако се появи дефицит от работна ръка, особено в земеделието, може да бъде възстановено робството.

Тъй като средната и тежка промишленост ще бъдат ликвидирани от чуждестранните концерни, трябва да се въведат равни права на мъжете с жените, т.е. мъжете да могат да работят като проститутки, секретарки, рецепционистки, пиарки и въобще труженички.

Всеобщата радост ще бъде въведена с реализирането на програмата "Глупавият българин, щастлив българин".

С внедряването и на всеобщата неграмотност няма да има проблеми. Условието за работа в администрацията ще е пълната тъпотия и простотия и пълната неграмотност на кандидата.

Решаването на дилемата около LGBТ, т.е. около педерастията, ще стане чрез задължителен хомосексуализъм на поне 33 процента от населението. Колкото повече, толкова по-добре. На онези, които не им се харесва, ще бъде въведено задължително кастриране.

Всички религии и техните слуги ще получат съдебен имунитет за кражбите, педофилията и далаверите. Правото за въвеждане на инквизиция ще остане в гестията на църковните власти.

Друг важен постулат ще е правото на гражданите да не гласуват, ако нямат кандидат в изборите. Комитетът на негласуващите избиратели ще бъде регистриран от ЦИК.

Гласовете на гласуващите срещу всички кандидати ще са равни на онези, които гласуват за някого. Това ще даде възможност в Народното събрание да не влезе никой, защото негласуващите ще са болшинство. И кой е казал, че без парламент държавата ще функционира по лошо?

Ако мислите, че това е несериозно, бъркате. Досега всички прекрасни програми, с които тези идиоти и дебили стигнаха до най-високите места, оформиха закономерността, че колкото повече обещават, толкова по-голяма е вероятността всичко да излезе точно наопаки. Това означава, че колкото по-рано хората сега бъдат подготвени за горния политически сифилис, толкова повече ще се радват ако нещо от него случайно не бъде реализирано.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 299, July 2020
Открит е най-кухият елемент – Tulup-1
Голяма изследователска институция обяви откриването на най-кухият известен досега на науката елемент. Новият елемент е н...
    Царят на идиотите
...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com