Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

На прага на световна война
Само Армагедон се движи по разписание
Какви ще са последиците от ядрен конфликт
Военен анализ на "Строго секретно"

Каквито и да са резултатите от изборите в САЩ, в тяхното навечерие Русия опроверга твърдението на администрацията на Тръмп, че "САЩ и Русия били постигнали джентълменско споразумение" за продължаване на последния, все още действащ и най-важен договор за контрол на въоръженията – СНВ-3, т.е. за ограничаване на стратегическите нападателни ядрените оръжия.

Напротив, Москва определи отново условията на Вашингтон като неприемливи, и от своя страна предложи да бъде продължен без условия СНВ-3 с една година.

Китай подкрепи предложението на Русия като нарече позицията на САЩ за тристранни преговори "уловка", за да бъде обосновано излизането на САЩ и от този договор.

Дали САЩ ще се съгласят или ще играят на време, независимо кой ще влезе в Белия дом в края на януари, не е ясно.

Но ясно е, че става дума з ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 304, Jan-Feb 2021
Мишел Обама наистина е Големият Майк
За това се говореше отдавна – че жената на Барак Обама – Мишел, всъщност е транс Големият Майк, и че Барак Обама е гей. ...
    Коронавирус = Трета световна война
Сравняването на "пандемията" на коронавируса с Трета световна война не е метафора. Това е война с мащаба на жертви и раз...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com