Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Европа
Европейската цивилизация е в криза и пред изчезване /2/
Геополитически преглед на "Строго секретно"

Европа, във всички нейни части, е в огромна криза.

Европейската цивилизация е в период на дегенериране и изчезване. В момента континентът е обхванат от най-жестоката депресия на последните векове. Тя носи поне 50-процентен икономически срив и социална катастрофа.

В началото на ХХІ век в Европа почти всичко, което беше, е построено и демонтирано, но не успяха и не можаха да построят нищо ново.

В няколко броя ще направим геостратегически поглед върху изчезващите народи на Европа, в това число и на Източна Европа.

* * *

Франция, Западна Германия, Бенелюкс и Скандинавия са ядрото на съвременна Европа, нейната най-богата и най-развита и привилегирована част. Това са държавите, които са най-здраво интегрирани в десния либерален глобален проект на "универсалните човешки ценности" и които бяха и са в ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 304, Jan-Feb 2021
50 години контрареволюции - какво означава/ше/ Vatican Incorporated /16/
Следя с интерес и симпатия посланията на папа Франциск за слагане на край на всички войни, терористични атаки и страдани...
    През мъглата на европейската геополитика - силите на обединяването и на разединяването
Преди Европейския съюз имаше и други съюзи. В Европа винаги са действали две противоположни сили – на обединяването и на...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com