Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Кабинет по медицина
Остани в леглото, изпоти се и пий течности
Анализ на "Строго секретно"

Целият свят, е атакуван от COVID-19. Но много симптоми дават основание за въпроса дали предишната атака на SARS – атипичната пневмония, за която също се предполагаше, че е биооръжие, не се връща, този път в мутирала форма.

Развитието на епидемията в САЩ пък поставя въпроса дали там не е бил изтърван мутиралия вирус на така наречената миша шарка, който беше получен по изкуствен път през 2001 г. чрез генетично инженерство и няма нищо общо с някакъв COVID-19.

Ще припомним, че SARS (Severe Acute Respiratory Syndrom), тежкият респираторен синдром, в началото се маскира като обикновена настинка или грип със симптоми висока температура, суха кашлица, затруднено дишане, главоболие, мускулни болки, липса на апетит. В 20 на сто от случаите пациентите се нуждаят от изкуствено дишане.

Версията за изкуствения характер на вируса на SARS, а и на т.нар. COVID, не е без основание. Ако е така, той може да стане циклична епидемия, активираща се именно през зимата. През зимата започна в Китай, през зимата се активира сега.

Дали е биооръжие? Напълно e възможно.

През лятото на 2002 г. проф. Екард Вимер от държавния университет в Ню Йорк създаде изкуствен вирус на полио, който предизвиква в хората Хайне-Медина. Но това е нищо в сравнение с постижението на американския генетик Крейг Вентер, който само за 14 дни конструира лабораторно вирус от "основните тухлички" на ДНК. "Този вирус не е опасен за хората – твърди Вентер - и атакува само бактериите". Дали е така – не е сигурно, но биобомбите в хладилниците са реалност.

Особено внимание обаче заслужава една друга трактовка на този важен въпрос – че атипичната пневмония SARS се използва като биотерористична кампания от Световната здравна организация и центровете за контрол на болестите, които измислят болести със странни нови имена, за да тероризират човечеството.

SARS, според водещи световни биоучени, е нов вариант на старата инфлуенца. Какво го прави опасен?

Повечето грипни вируси и епидемии идват от Китай като азиатски грип, хонгконгски грип или свински грип, тъй като се причиняват обикновено от редки птичи вируси, които се кръстосват предимно със свински вируси. Много китайци отглеждат гъски заедно с прасета, които са тяхната традиционна храна. Хората нямат естествен имунитет срещу птичите вируси. От друга страна лесно "хващат" свинските вируси заради подобната структура на техните белодробни и други тъкани.

Ако едно прасе е болно от свински вирус и изяде изпражнения, инфектирани от птичи вируси, резултатът е кръстоска на вирус с външна обвивка на свински и вътрешно ядро на птичи вирус, който тръгва от Китай по света и обикновено убива около 100 000 души всяка година.

Това е опасно, но още по-опасни са рецептите на лекарите. Защо?

Проблемът е в метода на лечение. Вирусната молекула на ядрото не може да се възпроизвежда, ако температурата на тялото е над 38 градуса. Хората генетически са развили естествен метод за боба с вирусните инфекции, наричани трески. При слаба треска молекулата на вируса не може да се размножава и белите телца бързо унищожават нахлулите в тялото вируси.

Но модерното лечение за трески, настинки или грип е преди всичко да се свали температурата на тялото. Това е грешка. Не го правете никога.

Със свалянето на температурата под 37,5 градуса вирусът може да се възпроизвежда и да се разпространява в тялото. Ако премине кръвната или мозъчна бариера, резултатът е висока температура, която причинява смърт. Това често се нарича вирусен енцефалит, което обаче не е болест, а резултат от погрешно лечение с аспирин или други средства за сваляне на естествената вирусна температура.

През последните 50 години се появиха хиляди нови лекарства на мултимилиардната фармацевтична промишленост срещу "настинки и грипове". Това са огромни печалби за техните производители и за лекарите, които ви ги предписват. Медицината е един от най-големите и най-корумпирани бизнеси в света.

От хилядите предлагани средства има два основни вида – онези, които съдържат ибупрофен и онези, които са със ацетаминофен. Обикновено се наричат Advil и Tyrenol. И двата са NSAID (Nonsteroidial Antiinflamatory Drugs), т.е. синтетични форми на аспирин.

Аспиринът е индианско традиционно лекарство, направено от дървото Аспен. Оттам идва и името Аспирин. Но патентът му изтече преди един век, а новите синтетични форми са все още патентовани, което дава печалби на техните производители. Не ги купувайте в никакъв случай.

Ако бъдете инфектирани, само от един вирус, той за няколко минути ще влезе през носа, дробовете, очите или ушите и светкавично ще направи свои копия, които атакуват организма. Тъй като новите вируси са покрити със същата обвивка, белите кръвни телца не могат да ги "видят". Заради това вирусите проникват в здравите клетки и повтарят целия процес. Без да има какво да ги спре, за няколко часа този вирус се е размножил милиони пъти и е проникнал в цялото тяло.

Но първата унищожена от него клетка изпраща хормонален сигнал, дължащ се на пръскането на нейната клетъчна обвивка. Тогава се случват две неща – най-напред белите кръвни телца, складирани във вашите лимфни възли, са изпращани, за да открият причината за унищожаването на клетката. На второ място се предизвиква треска, т.е. реакции на организма.

За да се повдигне температурата на тялото, тя спада в крайниците – ръцете, краката, кожата заради това ви се струва, че ръцете, краката и кожата ви са студени. Можете даже да треперите. Това започва само няколко минути след първата вирусна атака и се казва "хващане на настинка" – чувството, че ви е студено, което води до повишаване на температурата на тялото, за да бъде спряна по-нататъшната вирусна репродукция и инфекция. В тези часове можете да се чувствате зле.

Медицинският термин rhino virus, от гръцката дума, означаваща нос, се свързва с инфекцията на носната мембрана, т.е. с хремата.

Медицинският термин "инфлуенца" идва от испанската дума – influenza, с което са наричали различните болести – influenza de Diablo. Днес се нарича просто грип. Преди векове грипът се е разпространявал с години. Днес от Китай до Ню Йорк стига се за 24 часа.

Ако почувствате първите симптоми на настинка или грип, трябва да останете в леглото на топло.

Белите телца бързо ще открият и унищожат заразените клетки и вирусите няма да се възпроизвеждат заради "треската", 6-8 часа след като е започнала треската вирусната инфекция е напълно унищожена.

Но вместо да легнете на топло вие започвате да взимате лекарства за сваляне на температурата, с което помагате на вирусите да се възпроизвеждат. С по-ниска температура можете да ходите на работа и да заразявате колегите, семейството и т.н. Ставате източник на епидемия. Една седмица се чувствате зле, докато най-накрая отидете на лекар. Но тогава може да е късно.

Рентгеновите снимки показват, че дробовете ви са пълни с течност. В този момент шансовете ви са 50:50. Ако имате вирусна пневмония и сте млад, може да оцелеете. Но, ако сте възрастен и с нарушена имунна система, смъртта от вирусната пневмония е почти сигурна, само защото сте погрешно посъветван да взимате лекарства за намаляване на температурата. Иначе самото тяло щеше да се справи с вирусната инфекция.

Даже индианските лекари, които първи са открили дървото Аспен, не са го използвали при вирусни инфекции, а само за бактериални инфекции, които обикновено са причинявани от рани по кожата или на тъканите. Индианците са ги посипвали с прах от дървото Аспен.

Но срещу вирусните инфекции са имали друго лекарство – предизвиквали са треска с горещи камъни и водна пара. След като пациентът е преспивал в гореща и парна шатра на сутринта е бил напълно излекуван. Индианците не са знаели нищо за вирусите и бактериите. Те само за знаели какво върши работа след стотици години опити и грешки.

Същото се отнася за сауната в Скандинавия или за термалните бани в селцето Bath (Англия).

Даже до 40-те години на ХХ век нормалното лечение на Америка и Европа беше болният да седне на стол с краката в леген с гореща вода и глава под кърпа над кипящ чайник.

Засега няма индикация, че COVID е причината за новата епидемия. По-скоро е оръжейна биомутация.

Най-добрият съвет – не се опитвайте да сваляте температурата, която се произвежда от имунната система срещу всяка вирусна инфекция. Лягайте и останете на топло. Пийте течности, за да компенсирате потенето. И само след 6-8 часа грипът няма да го има.

Старите доктори, за разлика от новите, обучени с химическата медицина, винаги съветват "остани в леглото на топло и пий течности".


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 304, January 2021
Истината за летящите чинии и извънземните
Вечерта на 2 юли 1947 г. над град Розуел, Ню Мексико, САЩ, прелетя светещ обект с формата на диск. На 20 мили от града т...
    Сателит отново откри следи от извънземни в Антарктида
На 23 октомври 2019 г. търговският спътник GeoEye-1 на Digital Globe летейки над Антарктида направи изненадващо изображе...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com