Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Всички сме във войната
02.2021

Отминалата 2020 г. може да бъде наградена с "диплома за абсурдност от всякакъв вид".

Заради това човечеството навлезе в 2021 г. с отчаяната надежда тя да бъде поне малко по-добра от предишната.

Ще ви разочаровам. Дъното на "лошото" още не е достигнато, и ако 2020 г. беше увертюрата, основното "ястие" ще бъде през 2021 г., когато системата най-накрая ще се счупи.

Каква е голямата картина?

С една дума – Lockdown, т.е. сценарият на световната върхушка /мафия/ да блокира, заключи, изолира, карантинира световната общност и това да не е временно, а завинаги, скрито зад някакъв Great Reset – голямо презареждане.

Въведоха и термина "нова перестройка" като загриженост за здравето на човечеството, за да влезе доброволно в килията на временния затвор, която ще се окаже доживотна.

Сценарият беше пуснат в обращение през май 2020 г. на 50-ия юбилеен Световен икономически форум в Давос от един от основните глашатаи на Новия световен ред Клаус Шваб – някакъв професор от Женевския университет, член на Билдербергите и т.н.

В Давос той – заедно с принц Чарлз, въведе термина Great Reset. Смисълът е, че светът е в криза и трябва да бъде реформиран като бъде запазена системата. И, тъй като това не може да стане с война, която ще унищожи напълно и Запада, пандемията с коронавируса и неговият Lockdown, дава за това реформиране уникален шанс. Но, тъй като това няма да стане бързо, блокирането на света трябва да бъде удължено най-добре до безкрайност.

И започна "пропаганда и агитация" по целия свят.

На първо място, създадената от тях изкуствена пандемия COVID-19 е "прозорец на възможността", през който трябва да бъде прокарано човечеството към бъдещето.

На второ място е познатата мантра "новото светло бъдеще" и че в новия свят ще бъде заличена пропастта между богатите и бедните страни и ще изчезнат държавните граници.

На трето място, разбира се, е икономиката. Този "нов дивен свят" трябва да бъде централизирано управляван от гигантските наднационални монополи. Частната собственост ще отмине и на нейно място ще дойде "икономиката на ползването" и на "участието". Налични пари няма да има, вместо тях ще бъдат въведени цифрови валути, най-добре само една.

На четвърто място, ще има преход към зелена енергетика, която ще замени енергетиката на въглеводородите. Ще бъдат въведени лимити за ползване на вода и електричество, ще бъдат ограничени автомобилите.

На пето място, ще завърши роботизацията във всички области на икономиката и обществения живот. Ще бъде въведен безусловен базов доход за хората, които ще бъдат уволнени от работа, но само ако покажат паспорт с ваксина.

На шесто място е новото "здравеопазване", което предвижда редовно тестване, задължително ваксиниране и санитарен паспорт, с наказания за нарушителите и т.н.

На седмо място, ще продължи цифровизирането на всички сфери на икономиката и обществото, и ще бъде създадена световна мрежа за цифров контрол на всеки, навсякъде.

На осмо място човекът ще бъде усъвършенстван в духа на Тranshumans.

И така, новият световен ред = глобовирусен концлагер = финансов фашизъм.

Ясно е, че финансовата криза от 2007-2008 г. убеди световното задкулисие, че сегашният модел на капиталистическата система е изгърмял и трябва да се спасяват на всяка цена.

Преди Давос – 2020 г. беше конференцията в Лондон – през 2014 г., свикана от Линн де Ротшилд и Кристин Лагард, според които капиталът не се е провалил, а напротив, може да еволюира в "инклузивен", т.е. в приобщаващ и всеобхващащ. Нищо по-измамно. Седем години след 2014 г. богатите са още по-богати, а бедните – още по-бедни. Никакво "приобщаване", а само изключване в страшни пропорции: ние – 99,999%, срещу тях – 0,0001%.

Ние сме във война. Ние, огромното мнозинство хора на тази планета, сме във война с най-престъпната глобална система в историята, олицетворявана от малка група бандити и мизерници, съчинили план за контрол над хората и за тяхната замяна с дигитализирани хомо-роботи.

Добре дошли в ерата на Transhumans.

Ние сме във война – 99,999% срещу 0,0001%.

По-точно, ние сме в разгара на войната, която вече разкъсва политическата, социалната, икономическата и семейна тъкан на обществото и направи човека несъвместим с планетата.

Има ли все пак надежда?

Този път едва ли ще се изненадам. Има, и това са Русия и Китай.

Ще започна с Китай, който по-рано от съвременна Русия започна да се готви за войната и за следвоенния свят.

На първо място, Китай прие идеология, която го насочи към национален суверенитет и вътрешно развитие, в която висш приоритет за света трябва да стане справедливостта.

Какво ставаше в Китай през последните месеци:

1. Китай ефективно се подготви за войната от ново поколение – биологическата. Проведе учения и показа на света мастер-класа с огромна несрещана досега ефективност.

2. Извърши светкавично преброяване на населението.

3. Създаде най-голямата търговска регионална групировка – АСЕАН, с население от почти 3 милиарда души.

4. Заради наложените му от Тръмп санкции, Пекин замрази основните производствени вериги в света, като САЩ се самоизолираха.

5. И най-важното – докато Западът затъва в кризисното блато, Китай невероятно бързо го преодоля и продължава да се развива с огромни за неговите мащаби темпове.

Какво направи Русия?

1. С въвеждането на няколко десетки хиперзвукови ракети "Кинжал", "Авангард" и "Циркон" умножи по нула цялата военна мощ на Запада и САЩ, т.е. превърна ги във фиктивна величина. По този начин Москва напомни на Вашингтон, Лондон и Тел Авив старата максима, че "Срещу Русия няма малки войни" и, че "Русия не започва войните, тя ги завършва".

2. На практика Путин постигна почти абсолютна защитеност на Русия срещу ядрен удар от Запада и абсолютна незащитеност на Запада срещу ответен ядрен удар на Русия.

3. Първото заседание на новия Държавен съвет на Русия беше в края на декември 2020 г. Преди това, през юли 2020 г. бяха определени националните идеи за развитие на основата на приетите преди това национални проекти и държавни програми.

На споменатото заседание беше представен единен план, който включва всички програми, събрани в единен стратегически документ – Единен тригодишен план за действие с цел повишаване жизненото равнище на хората и формиране на комфортна среда за реализацията на тази цел. За това са отделени колосалните 39 трилиона рубли.

Оперативното равнище за реализацията на плана е 2024 г. Стратегическото равнище е 2030 г.

Ще ви обясня по-просто какво означава това.

На първо място, Русия въвежда отново единна система за управление на икономиката – Държавният план.

Разбрахте ли? Това е новата революция на Русия след блатото на либерализма. По-точно, това е новата социалистическа революция и приближаване към китайския модел, доказал своята ефективност.

Заедно, Русия и Китай поставят началото на Новата реална икономика срещу новия "инклузивен капитализъм" на Запада.

А това е война, каквато в историята на човечеството не е имало и в която, искаме или не, участваме всички.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 305, February-March 2021
САЩ: разпадане или гражданска война
Всички анализатори пишат, че САЩ са в Гражданска война № 2.И 4 на всеки 5 американци казват, че "страната се разпада".Из...
    Ситуацията и за "Строго секретно" се влошава
Ситуацията на медийния пазар у нас продължава да се влошава. Тя поставя сериозни въпроси и пред "Строго секретно", единс...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com